Kérhetném a véleményeteket?
Albérletben élek. Kertes az egész ami azt jelenti közös udvarom van a többi lakóval. De van egy elkerített udvar rész. Na de szeretnék egy kutyát. A tulaj úgy engedélyezte ha a szomszédok írásban engedélyezik.
Mindenkitől meg kaptam az aláírását.
De az egyik idős szomszédom be kattant. Elkezdi ő még se engedélyezi a kutyát mert állatkínzásnak számít ha magára hagyom amíg dolgozok.
Mindenkinek el meséli ezt és teli beszélik a fejét minden hülyeséggel hogy milyenek a kutyák.
Mert ő állatvédőnek tartja magát.
Ezzel semmi gond de kb ma rám parancsolt hogy nekem nem kell kutya. Meg vagyok nélküle mint ha azt gondolná ő az anyám.
Már azzal kezdet el fenyegetni hogy ha még is ide hozok egyet és meghalja nyüszíteni vagy ugatni akkor el viteti a kutyát. Azzal a címszóval hogy én kínzom.
De igazából egyik szava üti a másikat.
Sőt azt egyszer se kérdezte én hogy gondoltam megoldani a kutyust ha nem vagyok itthon.
De minden áron macskára akar rá beszélni. Azt közöltem vele hogy nem érdekel. Erre annyit kaptam hogy pedig az ő macskáját nem fogja kutya kergetni.
Szerintetek?
Köszönöm válaszod. Mint fentebb is írtam van saját elkerített részem.
De a kutya nem kint lett volna tartva.
Akkor ezek szerint nekem el kell viselnem a tyúkokat meg a macskákat.
Köszönöm a válaszod.
Ez egyenlőre csak elmélet. Ugye elsősorban a kutya érdekeit nézem hogy mi lenne neki a legjobb. Semmi rosszat nem akarok én neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!