Hogyan vannak még mindig illegális kutyakereskedők ha a külföldi oldalakon tenyésztői igazolás nélkül meg sem lehet hirdetni kutyát?
"Csak akkor ajánlhat nekünk állatot, ha megfelel minden jogszabályi követelménynek, és ezt ellenőriztük.
először be kell nyújtania az összes szükséges dokumentumot, mielőtt hirdetést adhatna fel. Vannak olyan állatkategóriák, amelyeknél a tenyésztési nyilvántartásba vétel hivatalos megerősítése szükséges (pl.: kutyák, macskák), és vannak olyan állatkategóriák, ahol elegendő a személyazonosság igazolása (pl.: haszonállatok, kisállatok, lovak), mivel ezek mentesülnek a hivatalos bejelentési kötelezettség alól. ."
Az sem ártott volna, hogy ezt honnan idézted.
Mert az általam használt oldal tuti nem kér ilyet (2. link). Ott vettem mentett kismacskát olyan öregektöl, akiknek szerintem még a hirdtés feladása sem volt egyszerü, nemhogy papírokat szerezni a kóbormacskacsaládnk.
Hallo,
Dein markt.de Konto mit dem Profil xy konnte nicht freigeschaltet werden, da Dein verwendetes Gerät einen Standort übermittelt, der für markt.de nicht erlaubt ist.
markt.de ist ein regionales Kleinanzeigenportal, sodass Mitgliedern die Verfügbarkeit von Angeboten vor Ort gewährleistet wird.
Diesen sowie weitere Gründe findest Du in unseren Nutzungsbedingungen.
Mit freundlichen Grüßen
Dein markt.de Team
Érted is? Ennek semmi köze ahhoz, hogy álaltot adhatsz-e el vagy nem.
Ez annyi, hogy a markt.de az ip-cím alapján ellenörzi, hogy németországban vagy-e, ezekszerint ök nem engedik, hogy külföldröl hirdess.
Én egyébként a keinanzeigét (egykori ebay-kleinanzeigen) használom, ott adom el a felesleges holmikat, és ott is "vettem" a cicát is.
Az egyetlen ami kellett, hogy egy telefonra egy kontót engedélyeztek, meg csináltunk a cégesre is egyet, és ennyi. Nem lehet újraregisztrálni, csak ha új telefonszámom lenne. De sosem kértek soha semmilyen dokumentumot.
Igaz magyarországról nem próbáltam még ki, de szerintem onnan is müködne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!