Hová kell bejelenteni az illegális szaporítótelepet?
Figyelt kérdés
Békés megyei vagyok.
Egy kisvárosban egy magán háznál legalább 50 kutyát láttam, elviselhetetlen a bűz, acsarkodik mind.
2019. ápr. 7. 16:48
2/12 anonim válasza:
Szerintem kezdetnek a jegyzőnél.
3/12 anonim válasza:
Állatmentő sereg, keress rájuk fészen.
5/12 A kérdező kommentje:
Korrupt kis mocsok helyen élek ám. Szerintem a jegyző tudja...
2019. ápr. 7. 17:42
6/12 anonim válasza:
Az állatkínzást a rendőrségnek is jelentheted (amit leírtál, az annak számít). Egyik állatvédő szervezet sem hatóság, hivatalosan nem tehetnek semmit.
7/12 anonim válasza:
Csak akkor nem a kérdezőnek kell ugrálnia a hatóságokhoz, hanem az állatvédők rendeznek mindent.
8/12 anonim válasza:
Vagy lerázzák őt is azzal, hogy "erre nincs kapacitásunk".
9/12 anonim válasza:
Igen, a tipikus magyar mentalitás. Ne próbálja meg, mert úgyis ez meg az lesz... Ennyi erővel akkor mondhattad volna azt is, hogy ne tegyen semmit.
10/12 anonim válasza:
Fajtamentés, helyi jegyző több állatvédő szervezet. Minél több helyen jelentsd, lehetőleg képpel bizonyítva. Valaki úgyis ráharap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!