Egyes emberek hogyan egyeztetik össze?
Hogyan egyeztetik össze a sokszor arrogáns, önmagukat állatvédőnek és ragadozó házi-kedvenc tartónak gondoló emberek, hogy saját kedvenceik élelmiszerének előállításához hány egyéb állatnak kell elpusztulnia? Például:
"A macskák húsevők, ezért lényeges, hogy étrendjükben magas legyen a hústartalom. Legalább 2/3-os arány ajánlott!"
Egyrészt úgy nőtem fel, hogy a szüleimnek az volt a haszonállatok leölésére és borzalmas körülmények között tartására a válaszuk, hogy "ők ezért vannak", aztán még gyerekként lett kutyám, behúzott a kutyás világ, ezért azóta is kutyatartó vagyok és erről nem nagyon szeretnék lemondani, így leginkább igyekszem erről nem tudomást venni. A húsevéssel pedig úgy vagyok, hogy ha valaki megkínál, elfogadom, de "emberi fogyasztás céljából" nem veszek (szóval a kutyáknak igen).
Mondjuk amúgy állatvédőnek sosem hívtam magam, mikor önkénteskedtem sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!