Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mi az a csípős pizza, mire...

Mi az a csípős pizza, mire mondják?

Figyelt kérdés
Állatkínzónak vinni a csípős pizzát, de tényleg jó csípős legyen stb.
máj. 3. 10:51
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
14%
Borzasztó a félműveltség, és még kommentàlnak is!
máj. 3. 15:35
 22/34 anonim ***** válasza:
19%

15:35

Te mivel tudsz hozzájárulni ehhez az egészhez?

máj. 3. 15:38
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Én arra tippelnék, hogy a csípős pizza nem chilis, hanem mérgezett.

Mindenesetre elég hülyén hangzik.

máj. 3. 16:22
 24/34 anonim ***** válasza:
80%

Pizza ide is jöhet, én a világ összes állatát megkínoztam 2x.

De most komolyan. Jó hogy nem egyből kp-t visznek nekik.

máj. 3. 16:56
 25/34 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy a pizza helyett esetleg pofán fújják paprika sprayvel, aztán bucira verik?
máj. 3. 17:02
 26/34 anonim ***** válasza:
17es! A 12est törölték, jogosan. Ő szó szerint ezt írta. Aki szerint az állatmentők és állatkínzóverők kezét lábát is el kell törni, azoknak viszek csípős pizzát.
máj. 3. 18:28
 27/34 anonim ***** válasza:
15:35 önkritikád szuper.
máj. 3. 18:29
 28/34 anonim ***** válasza:
54%

#26 tényleg jogos. Ő gyakorlatilag jutalmazná az önbíráskodást.

Az önbíráskodás jogállamban nem elfogadható, így a jutalmazása sem. Még ha csak egy pizzáról is van szó.

máj. 3. 19:15
 29/34 A kérdező kommentje:

Na képzeljétek megjött a válasz (ugye ráírtam random az egyik csípős pizzás kommentelőre messengeren és megkérdeztem).

Közben látom jól elszabadultak itt az indulatok, nem gondoltam volna mikor feltettem a kérdést, meg hogy ennyi válasz lesz.

Ezt a választ kaptam, számomra nem a legkielégítőbb, de elfogadható, tényleg egy Mezőségi szófordulat lehet ez a csípős pizza:

"Szia!

Igen borzasztó ami ott történt.

Hááát igazából ez azt jelenti,hogy nem fognak kesztyűs kézzel bánni az elkővetővel ha a kezük közé kapják."

máj. 3. 19:53
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Jó, tehát ez egy obskurusabb szleng, mint a szökik a málna. :D Elég fura ez a csípős pizza hasonlat, én mindent csípősen főzök és csípősen eszem, meg is tanultam már rég, hogy nem szabad a szemembe nyúlni napi 20 kézmosással sem, de hogy pont csípős pizza, amikor a pizzát lehet úgy enni, hogy nem lesz feltétes a kezed... :D Fura.
máj. 3. 20:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!