Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mi az a csípős pizza, mire...

Mi az a csípős pizza, mire mondják?

Figyelt kérdés
Állatkínzónak vinni a csípős pizzát, de tényleg jó csípős legyen stb.
máj. 3. 10:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%
#11 Nekem is van magánszemély ismerősöm, Speciális Állatmentő Egység vagy valami hasonló a facebook oldala, de a fél életét Montenegróban töltötte mérnökként/cégvezetőként a srác. Nemhogy az oldalán válaszol, meg hajnal 2-kor ugrik, ha beteg állat miatt telefonálnak neki, nekem privátban is azonnal válaszol, amikor megkérdezem, mit tehetek, ha szerintem a szomszédom veri a saját kutyáját. Nyugodtan kérdezd meg facebookon, mi ez a csípős pizza. És aztán írd le nekünk a választ. :D
máj. 3. 11:57
 12/34 A kérdező kommentje:
#13 na jól van, meggyőztél, megkérdezem privátban, lehet nem is tőle, hanem az egyik hozzászólótól, mert amúgy én is nagyon kíváncsi vagyok.
máj. 3. 12:07
 13/34 anonim ***** válasza:
10%
Nekem is hozzál már pls!
máj. 3. 13:35
 14/34 anonim ***** válasza:
19%
Miért is kellett lepontozni azt, aki azt írja: Az állatkínzó kezét lábát eltörni, nem pizzáztatni! ? Én is ezt gondolom! A 12esnek, aki meg meri kérdezni, hogy Milyen állatot kell kínozni ingyen pizzáért, annak én vinnék jó csípős pizzát. Nem írom mit jelent, mert még elmegy a rendőrségre. 12es! Az én pizzámnál nem kapnál erősebbet!
máj. 3. 14:11
 15/34 anonim ***** válasza:
14%
Azért mert neked kutya vagy macska van az agyad helyett még nem kell más ember kezét eltörni mert semmivel sem leszel jobb te kis szektás állatvédő.
máj. 3. 14:23
 16/34 anonim ***** válasza:
30%

#16: jó, de még mindig nem tudom, mit kell csinálnom érte. Nem akarok potyázni.

Azért a pizzát köszi. Annyit csak, hogy húsmenteset szeretnék, hiszen állatszeretőként nem ehetek húst.

máj. 3. 14:31
 17/34 anonim ***** válasza:
25%
" A 12esnek, aki meg meri kérdezni, hogy Milyen állatot kell kínozni ingyen pizzáért, annak én vinnék jó csípős pizzát" mégis ezt hol olvastad a 12-es válaszban? Konkrétan arról volt szó, hogy a szomszédomban nyüszített a kutya, és megkérdeztem az állatvédő ismerőst, hogy önkormányzathoz vagy rendőrséghez forduljak-e.
máj. 3. 14:38
 18/34 anonim ***** válasza:
25%

Ez régebbi eset.

[link]

máj. 3. 14:50
 19/34 anonim ***** válasza:
37%
Elkéne kapni ezeket a radikális állatvédőket az állatkínzókkal együtt! Vicc, hogy az erőszaktevő akar példát mutatni a másiknak....
máj. 3. 15:05
 20/34 anonim válasza:
89%
Na, kiderült hogy szolgálják fel azt a pizzát?
máj. 3. 15:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!