Aki még saját magát se tudja eltartani, minek tart állatokat?
Nógrád megye, falubeli emberke borzalmas putriban él, hatalmas szemétdomb a telkén, és akkor tart: több csontsovány vizslát, egy kiscica folyamatosan nyávog valami düledező bódéjukból, koszos bárányok bégetnek(fűnyírónak használja őket), a kutyák össze vannak kuporodva egy nagy ólban, láncra kötve mind, amelyik meg épp elszabadul, a szomszédba megy kaját lopni, vagy elkap pár macskát, stb.
Egyszer beszédbe elegyedtem evvel az "emberrel", állatvédelemről, erre ő: "hát az én anyám is olyan állatszerető bolond, mint te."
Bejelentettem már az önkormányzatnál, de semmit nem csináltak.
Rokon, ismerős szerint annyira nem tartja rosszul az állatait, hogy elvegyék tőle. Igen, mert ők nem látják napi szinten, hogy bánik velük.
Szerintem ha szélnek eresztené az összeset, megváltás lenne az állatainak.
Vagyis elmondása szerint nem szereti az állatokat, mégis tartja őket, mindenféle faj, szín, méret, stb.
Igen, legalább a saját telkén csinálná, de így kissé problémás.
Lehet, én megpróbálkozom a NÉBIH-el, ahogy írta itt valaki.
Ráadásul nem kevés rágcsáló, patkány, jön rá a szemeteikre, állataik piszkára.
Legjobb lenne a költözés, 3 éve vagyunk itt, már amúgy is elég volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!