El akarják venni az állatvédők a macskáimat mert két hétig munkanélküli voltam, mit tegyek?
Van 5 gyönyörű fehér és vörös egeszséges cicám.
Volt egy nagyon rossz állásom kiléptem, a macska pont utána lett beteg 80 ezer volt az orvos. Segítséhet kértem egy állatmentőtől. Elhelyezkedtem máshol, várom az első fizut, de akitől segitséget kértem elkezdett rendszeresen támogatni később kérés nélkül.
Most kitalálta, hogy elviszi a macskáimat és odaadja milliomosoknak.
Nagyon erőszakos, át szokott mászni a keritésen és befeketitett a szomszédnál meg a felettem lakónál is aki utál mert megvakarta venni a lakást de nem adtam(már fel is jelentett egyszer a szomszéd de nem jött be neki) , mert nem találta a cimet és elkezdett beszélgetni velük, hallottam az ablakbol egy részét a szomzéd is engem szidott .
Szerény körülmények között élek mondhatni vidéki átlag, de a neten úgy adta elő hogy rettenetes a hely ahol szenvednek a macskák és gazdát
is talált már nekik mert szépek, egészséhesek.
Fotózott itt össze vissza, a szomszéd lomtalanitásra váró szemetét is gondolom miért... Hogy putrinak látszon a hely.
Bocs hog zavaros, de nagyon feszült vagyok.
Mit tegyek?
50-es: Igen, de sokszor kissé túlzásba esnek. Pl. ha könyvespolcok vannak, manapság gyakran abba is beleköthetnek, hogy felborulhat, stb. Én sose tartottam állatot, de nagyon szeretem őket. Viszont nem tudnám az egész lakásomat átrendezni egy macska miatt.
Pl. ugyanazok a könyvespolcaim, mint amik mellett felnőttem. Olvastam, hogy ma már pl. kisgyerek mellett is van, hogy felhívják a figyelmet a polcok rögzítésére. Nos, amikor én voltam gyerek, még nem foglalkoztak ezzel és semmi bajom nem lett. Pedig a szüleim akkoriban jobban féltettek, mint az akkori gyerekek átlagát (negyvenes vagyok). Pl. nem voltam kulcsos gyerek, megszervezték a felügyeletemet.
Volt egy idős néni ismerősöm, aki macskákat tartott, rajongásig szerette őket. Nagyon régi bútorok közt élt, polcai is voltak. Lehetséges, hogy ma már belekötnének az állatvédők.
Az emberek többségének nincs több százezer/pár millió forintja ilyenekre. Pl. kicserélni a bútorzatot, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!