Nagybela kérdése:
Mire számíthatok? Kb 1 éve rá lőttem a szomszéd kutyájára légpuskával és szerencsétlen bele halt.Csak meg akartam ijeszteni mert nem tudtam napokig aludni tőle. Vinnyogot, csaholt egész éjjel be azoktatták a házba aztán meg kizárták.
Figyelt kérdés
Szakorvosi gyogyszereket
szedek nem akartam megölni a kutyát baleset volt mert olyan helyen találtam el ahol a leg véknyab volt a bőre mondta az orvos.Nem vagyok állat kinzó
nekem is vannak állatok.
#kutyalövés #lépuska használata
2023. aug. 15. 13:13
31/33 anonim válasza:
Nem mentő körülmény.... Önihiba.... 2-3 év minimum
32/33 anonim válasza:
Rosszul csináltad. Én is minden kóbor kutyába macskába belelövök egy légpuskával ami a privát kertemben megjelenik. Legújabb törvény szerint már a birtokomon jogtalanul behatoló embert is bántalmazhatom.Úgy kell meglőni hogy nagyon fájdalmas legyen, de ne pusztuljon el. 2-3 alkalom általában elég nekik.
33/33 anonim válasza:
Szándékosan lőttél rá, tehát nem baleset.
De igen, állatkínzó vagy.
Közveszélyes vagy, nem mentség, hogy milyen gyógyszert szedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!