Nagybela kérdése:
Mire számíthatok? Kb 1 éve rá lőttem a szomszéd kutyájára légpuskával és szerencsétlen bele halt.Csak meg akartam ijeszteni mert nem tudtam napokig aludni tőle. Vinnyogot, csaholt egész éjjel be azoktatták a házba aztán meg kizárták.
Figyelt kérdés
Szakorvosi gyogyszereket
szedek nem akartam megölni a kutyát baleset volt mert olyan helyen találtam el ahol a leg véknyab volt a bőre mondta az orvos.Nem vagyok állat kinzó
nekem is vannak állatok.
#kutyalövés #lépuska használata
2023. aug. 15. 13:13
11/33 anonim válasza:
8as egyetértek. Én is ott utnem a kerdezot ahol a legvékonyabb a bőre. 🤦🏻♀️
12/33 anonim válasza:
Ha a gyerek lett volna hangos, arra is rálősz?
13/33 anonim válasza:
Nem baleset volt, szándékosan lőttél rá a kutyára.
De nyugi, itthon ezért max. felfüggesztettett fogsz kapni (sajnos).
14/33 anonim válasza:
Egy cellába zárnálak mind kettőtöket a kutya gazdájával együtt.
15/33 anonim válasza:
Aki maniakusan lepontoz mindenkit, az allatkinzo? Csak, mert az allatkinzas buncselekmeny, amugy nagyon helyesen. ;-)
16/33 anonim válasza:
Max lelkiismeretfurdalás, meg felfüggesztett. Egyébként hogyan próbáltad korábban a szomszéddal megoldani a problémát? Aki a gyerekkel hasonlítja össze, az a gyereket ki szokta éjjelre zárni a házból? Én nem tennék kárt kutyában, de ha egy kutya problémás, a gazdáját jelentem illetékes helyen (tettem már ilyet, szóval nem csak elméletből írom). Nem mindenkinek való kutya.
17/33 anonim válasza:
Sajnos nem azt fogod kapni amit érdemelsz.
18/33 A kérdező kommentje:
Nem akartam kárt tenni a kutyában de az erős gyógyszerek hatása miatt nem
voltam ön magam, bánom amit tettem ha ugy gondoljátok akkor börtönbe kellene mennem? Mellesleg a légpuska nem fegyver.
2023. aug. 16. 14:26
19/33 m dzsuzeppe válasza:
Rossz ötlet volt, és szerintem elég büntetés hogy ennyit vívódtál rajta. Amúgy tényleg nem tudom mi a megoldás ha egy kutya nem tud nyugton maradni, lehet hogy meg lehet tanítani hogy fölöslegesen ne ugasson túl sokat. Amúgy legtöbször azért ugat a kutya mert egy másik kutya ugat, vagy például idegen macska mászkál a területén.
20/33 anonim válasza:
Bánod, bem bánod, mindegy...megtetted, és a következményeket el kell fogadnod. Talán ezentúl eszedbe jut majd akkor, amikor valakire vagy valamire csak úgy ráijesztenél, hogy apa a komolyabb sérülés vagy halál is lehet. Talán most majd megtanulsz gondolkodni, de kétlem, ha eddig sem jött össze. Gyerekkorodban valami biztosan kimaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!