9kerületi illatos uti sintertelepen setaltatjak naponta szerencsetlen kutyakat?
Par eve jartam ott amikor orokbefogadtam egy kutyat es borzaszto kis helysn vannak a nagytestu felnott kutyak is,kb 1,5×1,5 meteren.
Setaltatjak oket az ott dolgozok szerintetek?
Lattam a honlapon,hogy van aki evek ota bent van :( Remélem nem azota ul a börtön cellàjàban hanem kiviszik setalni.
Tud valaki valami infot roluk?
Együtt dolgoztak a Fehér Kereszt állatvédő ligával, az ő önkénteseik vitték sétálni a kutyákat. DE minden egyes telepen kellene ilyen önkénteseknek dolgozni, elsősorban sétáltatni. Nem tudom, így van-e ma is.
Az a IX. kerületben, a város közepén.
Egy problémás pitbull keveréket pl. ilyen környezetben hogy tudnak/tudnának sétáltatni?
Egyik irányba a Koppány utca, másikba a szabadkai út, ha jól tudom… Sok ott az utcákon a C, a prosti, meg a szipus.
És ott furikáznak hangosan az Unixos kamionok is.
Csak azért merül fel bennem ez a kérdés, mert nekem is problémás pitbull keverékem van és még vidéken is bonyolult a sétáltatása… Bár annak ellenére is mindennap egyszer legalább elviszem, hogy 2000m2 a telkünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!