Tényleg ilyen egy vágóhíd?
GYENGE IDEGZETŰEKNEK NEM AJÁNLOTT!
(én szóltam...)
Az alábbi cikkben található videón egy svájci vágóhíd látható. A felvételt rejtett kamerákkal rögzítették.
Borzasztóan szomorú, hogy a 21, században így bánnak az állatokkal...
17# Igen, nem vonom ki magam a felelősség alól, mi így együtt voltunk buták, és gyengék, ha tetszik félösztön lények... bár azért a helyzet fokozódik. Én, mint magánember azért téptem a számat, meg pl. nincs kocsim, okostelefonom, és klímám se a lakásban. Az első három számítógépem használtan vettem, kevés húst eszem. De mondjuk nem győztem meg elég embert, hogy a kamatos kamat az a pokolba visz, ne tegyétek, s ezzel én is fenntartom a jelenlegit.
A mai fiatalaknak meg sokkal nehezebb lesz ezt megváltoztatni már, hiszen természetesnek vesznek sok rettenetet, amit nem kéne...
picit azért, akinek több hatalma van, annak talán mégis több a felelőssége, persze az is lehet, hogy nincs megoldás, csak így lehet. Egyébként Fisher könyve azt elemzi, hogy miért tudjuk könnyebben elképzelni a világvégét, mint a kapitalizmus végét. Izgalmas olvasmány az elgondolható korlátairól...
üdvök
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!