Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Tényleg ilyen egy vágóhíd?

Tényleg ilyen egy vágóhíd?

Figyelt kérdés

GYENGE IDEGZETŰEKNEK NEM AJÁNLOTT!

(én szóltam...)

Az alábbi cikkben található videón egy svájci vágóhíd látható. A felvételt rejtett kamerákkal rögzítették.

Borzasztóan szomorú, hogy a 21, században így bánnak az állatokkal...

[link]

2023. jún. 9. 13:28
1 2
 11/20 NTBS ***** válasza:
85%
Igen. Mire számítottál?
2023. jún. 9. 15:54
 12/20 anonim válasza:
53%
Jelenlegi ismereteink szerint az ember a legkegyetlenebb lény a bolygón, a szúnyogon kívül.
2023. jún. 10. 06:23
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a szunyog meg mindig szarabb
2023. jún. 10. 15:11
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
Múltkor láttam egy varjút, amint egy még élő, de már haldokló galambot evett. Mondjuk a varjúnak nem annyira fejlett a prefrontális kérge, mint nekünk, meg nem ír könyveket etikáról. :-D
2023. jún. 10. 17:48
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
Sajnálatos dolog ez de ne felejtsük el hogy a föld csúcs ragadozói vagyunk enni nekünk is kell, ezzel csak a ciklust visszük tovább.
2023. júl. 31. 19:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát, a szúnyog hamarosan brutális új betegségeket újít majd be nekünk, ideér vele a trópusokról, köszönjük meg a klímaváltozás okozóinak...
2023. aug. 1. 12:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Tehat neked is, kedves 16os. Meg az osszes tobbi 8 milliard embernek, de leginkabb a ma 70-90 ev koruliek generaciojanak
2023. aug. 1. 12:53
 18/20 anonim ***** válasza:

17# Igen, nem vonom ki magam a felelősség alól, mi így együtt voltunk buták, és gyengék, ha tetszik félösztön lények... bár azért a helyzet fokozódik. Én, mint magánember azért téptem a számat, meg pl. nincs kocsim, okostelefonom, és klímám se a lakásban. Az első három számítógépem használtan vettem, kevés húst eszem. De mondjuk nem győztem meg elég embert, hogy a kamatos kamat az a pokolba visz, ne tegyétek, s ezzel én is fenntartom a jelenlegit.

A mai fiatalaknak meg sokkal nehezebb lesz ezt megváltoztatni már, hiszen természetesnek vesznek sok rettenetet, amit nem kéne...

picit azért, akinek több hatalma van, annak talán mégis több a felelőssége, persze az is lehet, hogy nincs megoldás, csak így lehet. Egyébként Fisher könyve azt elemzi, hogy miért tudjuk könnyebben elképzelni a világvégét, mint a kapitalizmus végét. Izgalmas olvasmány az elgondolható korlátairól...

üdvök

50f

2023. aug. 1. 16:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az ember elgondolkozik azon, hogy teljes mértékben meg kellene tagadnia a húsevést, aztán másnap minden folytatódik tovább, mintha mise történt volna.
2023. szept. 6. 14:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Az oroszlánok nem gyűlnek össze siratni a gazellákat, különben éhen halnának.
2023. nov. 22. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!