Milyen vágóhidak vannak Debrecenben és annak környékén?
Első, nagyon hasznos vagy, köszönöm:) Valahogy nekem is meg kell tudnom.. Te sem úgy születtél, hogy tudtad, vagy ,,Oá, oá Brazilka utca 25. alatt van egy vágóhíd, oá oá!” vagy mi? :D Nevetségesen rosszindulatú vagy.. 🥰 és az is biztos, hogy egy megkeseredett, sikertelen f@szkalap, akinek már csak az a boldogságforrás maradt, hogy másokat cseszegessen GYIK-en. 😌 Szánalmas..
Második, nem tudom, hogy te kire gondolsz, de én először teszem fel ezt a kérdést.. 🥺 És nem volt vicces a hozzászólásod egyáltalán..
Miért? Hányszor mentettek nagy díjugrató lovakat a vágóról?
Amúgy meg nem tudom, hogy vak vagy? Látod a kérdést? Mert nem az volt, hogy ,,Hali! Tippeljetek! Szerintetek értek a lovakhoz?” A kérdésre válaszolj, vagy ne írj. 😇
Semmi közöd a döntéseimhez, meg, hogy szerinted csak a használhatatlan, fos lovakat küldik oda. Pont te nem értesz a lovakhoz. Sokan megunják őket és odacseszik meghalni. Lószakértő okoska.
Azért állnak beléd, mert a napokban ez a sokadik vágóhidas kérdés. A vágó nem lóbörze. Ha annyira menteni akarsz, akkor vedd meg valami kupectől vágóárban, mert azok a lovak, amik x idő alatt nem mennek el náluk, azok vágóba szoktak kerülni. Vagy keresd meg a felvásárlót, mert a lovakat nem egyesével szokás odavinni, hanem teherautóval vagy kamionnal. Amúgy is nagyon sok a selejt ló, esetleg kehes, járáshibás, sánta, viselkedészavaros, szóval jól gondold meg.
Barátnőmnek van vágó elől mentett lova, de ő se a hídról hozta el, hanem a gazdájától, aki oda akarta eladni.
Mielőtt lovat mentenél, olvasd el a válaszokat itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__10915875-hogy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!