Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » TikTokon az állatkínzást...

TikTokon az állatkínzást hogyan lehet jelenteni?

Figyelt kérdés

Egy (sajnos nagyon népszerű) tiktokker szerint menő dolog az, ha (elkapás után egyből) ledobálja a kutyát, úgy, hogy közben még "köröket tesz" a levegőben, - "merthogy ez jó..."

Előtte csinálnak trükköket, hiszen ez erről szól, - hogy népszerűsítse magát azáltal, hogy olyan kutyatrükköket hajtanak végre, amit egyébként bárki meg tud tanítani a kutyájának, - megvágja a klippet, és alárak egy zenét.

Ezek alapból sem olyan trükkök, mint mondjuk az ,,ül", ,,pacsi",.... - Amik egyébként jók, meg minden, de szerintem eléggé felháborító, hogy azzal végződik, hogy arra utasítja a kutyáját, hogy ugorjon a karjába, aztán csakúgy ledobja a földre, mint egy tárgyat, minden ilyen önreklámos videójában!!

Csak szeretném tudni, hogy az állatkínzást TikTokon hogyan jelenik fel. (Illetve, hamár itt tartunk, kíváncsi lennék a véleményetekre is)

#"thesupercollies"
2022. dec. 25. 20:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
2022. dec. 28. 09:03
 22/25 A kérdező kommentje:
2022. dec. 28. 09:06
 23/25 NTBS ***** válasza:
47%
Állatmentő alapítványok.
2022. dec. 28. 09:18
 24/25 anonim ***** válasza:
74%
Megnéztem a videókat. Ez messze nem állatkínzás!
2022. dec. 28. 11:23
 25/25 anonim ***** válasza:
71%
A fejlecet olvasva valami olyanra szamitottam hogy láncon tartja, ehezteti, veri.. ez semmi, ez játék, sport, élvezi a kutya is
2022. dec. 29. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!