Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » TikTokon az állatkínzást...

TikTokon az állatkínzást hogyan lehet jelenteni?

Figyelt kérdés

Egy (sajnos nagyon népszerű) tiktokker szerint menő dolog az, ha (elkapás után egyből) ledobálja a kutyát, úgy, hogy közben még "köröket tesz" a levegőben, - "merthogy ez jó..."

Előtte csinálnak trükköket, hiszen ez erről szól, - hogy népszerűsítse magát azáltal, hogy olyan kutyatrükköket hajtanak végre, amit egyébként bárki meg tud tanítani a kutyájának, - megvágja a klippet, és alárak egy zenét.

Ezek alapból sem olyan trükkök, mint mondjuk az ,,ül", ,,pacsi",.... - Amik egyébként jók, meg minden, de szerintem eléggé felháborító, hogy azzal végződik, hogy arra utasítja a kutyáját, hogy ugorjon a karjába, aztán csakúgy ledobja a földre, mint egy tárgyat, minden ilyen önreklámos videójában!!

Csak szeretném tudni, hogy az állatkínzást TikTokon hogyan jelenik fel. (Illetve, hamár itt tartunk, kíváncsi lennék a véleményetekre is)

#"thesupercollies"
2022. dec. 25. 20:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%
Küldd már el ezt a videót. Szerintem csak simán nem értesz a trükkokhöz, és neked ez állatkínzás. Menj a cigánysorra, velük próbálj beszélni.
2022. dec. 25. 23:59
 12/25 anonim ***** válasza:
20%

Mint már írták, ez egy kínai cég. Nézz kicsit utána, hogy az ottani élelmiszernek szánt kutyákkal hogy bánnak...

Egy egészséges kutyának szerintem nem lesz semmi baja, ha 1 M en elengedik, még ha rendszeresen is csinálják. Sajnos persze manapság egyre több a gyárilag beteg kutya.

Amúgy,ha mindig szépen lerakná, az meg a gazdi gerincét terheli.

2022. dec. 26. 00:22
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
12 azért a németjuhászomat nem dobnám 1 méterrõl a hátára. Pedig magától simán leugrik 1,70rõl.
2022. dec. 26. 00:38
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
És azért, mert a tiktok kínai cég, a felhasználóknak nem kell hülyének lenni. A videóra én is kíváncsi vagyok most már.
2022. dec. 26. 07:35
 15/25 A kérdező kommentje:

#12 ez a tiktokker amerikai.

#14 több ilyen videója is van. Privátban küldök egy-kettőt ha kell.

2022. dec. 26. 10:30
 16/25 anonim ***** válasza:
86%

13, Én sehol sem olvastam olyat, hogy a hátára dobálja a kutyát, nem tudom, hogy te honnan szerezted ezt a plusz infót... (az amúgy nyílván durva lenne)

Ennyi leírásból én úgy képzeltem el, hogy mikor még a gazdi kezében van a kutty, akkor a háta van a föld felé, de mikor elengedi pördít rajta egyet és a négy lábára érkezik a kutyus.

Kérdező, miért nem linkeled közvetlen ide a videókat? Mivel az illető nyílvánosan megosztotta, az ég világon semmilyen szabályt nem fog sérteni, ha az elérési utat közzéteszed...

2022. dec. 27. 19:42
 17/25 A kérdező kommentje:
2022. dec. 27. 21:50
 18/25 anonim ***** válasza:
59%
Ő egy dog dancing versenyző, gondoltam, hogy ilyen videót fogsz küldeni. Kicsit asd bele magad a kutyás sportokba, ezeknek a kutyáknak jobb élete van, mint sok embernek.
2022. dec. 27. 22:45
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
Ebben én is azt látom hogy mikor a hátán van a kutya és elengedi még pördít rajta hogy talpra érkezzen, nyilván ha egyszeri bolond vagy és csak megpróbálod otthon Fifikével lehet belőle baleset de ahogy nézem kettejük rutinját ez rendesen be lett gyakorolva.
2022. dec. 28. 08:36
 20/25 anonim ***** válasza:
76%

Sejtettem, hogy olyan videót linkelsz, amiről amúgy fogalmad sincsen.

Mielőtt hirdetnéd itt a saját ostobaságodat, olvasgass egy kicsit.

2022. dec. 28. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!