Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van Mo-on eldobható (szerződés...

Van Mo-on eldobható (szerződés nélküli, lenyomozhatatlan) mobil? Hol tudok venni? Be kell jelentenem egy szaporítós állatkínzást, de para vagyok.

Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Hozz létre e-mail címet valami "anonymous" néven és jelentsd arról szerintem.
2019. jan. 29. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs, de az állatvédő szervek nem foglalkoznak a mobil számoddal, letitold a számkijelzést és felhívod a legközelebbi állatvédő szervezetet. A B megoldás regisztrálsz egy google fiókot és ott már legfeljebb a rendőrség tudja kinyomozni, hogy melyik mobillal regisztráltad.
2019. jan. 29. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
miért kell ezt annyira titkosan? az állatvédők megköszönik hogy szólsz akit meg bejelentessz nem fog utána nyomozni ki volt az
2019. jan. 29. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha van rá mód, keress a közeledben egy telefonfülkét és arról hívd fel őket.

Amúgy az állatvédőkhöz nyugodtan fordulj személyesen is, nem kell félned tőlük. Nem fognak veled oda menni, sőt! Az állatkínzóknak az fáj, ha nagy nyilvánosságot kap, úgyhogy Ne te parázz, aggódjanak a helyedben ők.

Ha minden kötél szakad, akkor Peta és nem vicc. Ők keményen védik az állatok jogát.

2019. jan. 29. 13:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Elhoztam egy kutyát már onnan és utólag nem szeretném, ha elvennék tőlem is, ezért nem szeretném, ha tudnák.
2019. jan. 29. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden telefon eldobható.
2019. jan. 29. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyilvános telefonfülke.

Nyilvános internetező helyről küldesz e-mailt, egy új emailcimről.

Esetleg küldesz nekik egy sima levelet (postán).

2019. jan. 29. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!