Telenortól akarok venni részletre egy iphone Xr-t 128GB-ot, ha házhoz rendelem más is átveheti?
Sose volt még előfizetésem, de mióta lett egy SE-m ami tönkrement azóta csak iphone jöhet szóba.
Felhívtam a 30 km lévő boltott de csak 64GB-os volt és a megrendelésről hadovált a nő.
-----
Részletre venném a legkissebb csomaggal (xs) így havi 15.716Ft lenne, ami még el tudok viselni (kajára többet költök khhmmm).
Szóval mivel hétköznap 7-4-5 ig dolgozok ezért nem igen tudnám átvenni.
Más ilyenkor, gondolom alá kell írnni vagy érdemesebb akkor a boltba megrendelni és ott aláírni?
Valaki leírná.
"és a megrendelésről hadovált a nő."
A szerződést személyesen kell aláírni. A dédinagyi nem a legalkalmasabb személy erre...
"gondolom alá kell írnni vagy érdemesebb akkor a boltba megrendelni és ott aláírni?"
Tudod a választ, akkor nem értem mit kell ennyit rizsázni.
Bármelyik módszernél a te kezedben lévő tollal várják az aláírást. Hogy melyik módszert választod, az is a te dolgod.
4# nyugdíj nem lesz, addigra jön a világvége és az öldöklés. E mellet a többi flagship model drága barátom sehol nincs az iphoneokhoz képest.
Elég csak megelitenem az A12-es 7nm-es chipsetett amik a macbook-ok szintjét hozzák, szóval bebuktad.
Másik mutas nekem még egy olyan gyártót aki 5 évig frissíti a telefonjait egyszerre?
Nézzük a Samsung csúcsmodeljeit: Galaxy S9 már 120ért hozzád vágják a hardverapró-n ami a legjobb mobilos piac az országba, szóval nem qrnak át ha tudsz olvasni és veszed a fáradságot az értékelési rendszer elolvasásához.
Negatívumok: 3-4 órás üzemidő, touchwiz, akadózó felület, smoothság addig megvan míg nincs tele a tárhely aztán akaaaaad.
Note 9: túlságosan nagy, és alig tud többet a note 8-nál... az ára pedig úgy lelankad mint 9 menet után a dákód.
Huawei: részben a iphone koppintásnak köszönheti a sikerét és annak, hogy agyba főbe reklámozzák magukat de e mellet minden főldi jót belepakolnak a telfonjukba, csak arról feletkeznek meg, hogy a szoftverre is figyelni kéne de jobb, mint a samsung rendszere annyi szent. És a sok extra: irda, kijelző alá beépített ujjlenyomat olvasó csak fokkozza a 2 helyett.
Sony Xperia XZ3: szép, stabil ui, nincs akadás évek múltán se, csak egy a bibi... az iphone se-m is jobb képeket lő, mint a csúcsmodelük szégyen pedig top 1 is lehetne.
LG G7 v V30, kamarában visszaestek eléggé de odafigyeltek a dac-ra, mellete minden más borult vagy stangált és a rengeteg hibás ips kijelző, mai napig jelen van a termékeiben azaz zsákbamacsak.
Van lóvém, nem erről van szó csak meguntam a használt telefonok vételét és az új utáni nyálcsorgatást és most belevágok.
Miért kérnének 100.000Ft kaukciót? mikor neten 0Ft írnak hmm? barlistán nem vagyok, van munkahelyem 2 éve...
"Miért kérnének 100.000Ft kaukciót? mikor neten 0Ft írnak hmm?"
Olvasd el még egyszer, figyelmesen a feltételeket, mert elsőre csak elnagyoltad. Különben nem kérdeznél olyan butaságot, hogy a nagyi átveheti e helyetted a telót. Mert bizony vannak ott feltételek....de sok sikert.
El fogják mondani részletesen, neked csak az lesz a dolgod hogy fizess.
" barlistán nem vagyok,"
Ezt nem fogják kérdezni hogy milyen listán vagy.
" van munkahelyem 2 éve..."
Ezt már igen. A munkáltatói igazolás miatt.
Kaució, nem (nem létező) kauKció. Ami egy előre letett pénzösszeg, amit visszakapsz. Nem kezdőrészlet. Ha az nem 0 lenne, akkor is kérhetnének pluszban kauciót. Sőt, azt akkor is kérhetik, ha egy összegben kifizeted a telefont. Szerződéstől és szolgáltatótól függően a befizetett összeget jóváírják, van ahol pl az első pár hónapban nem kell fizetned a havidíjat és/vagy a törlesztőt, amíg a jóváírt kaució el nem fogy. Van ahol néhány hónap türelmi idő után kezdik ezt el. Az sem mindig igaz, hogy havonta a teljes fizetnivaló erejéig csökkentik, van hogy csak egy adott %-ig. Ha több éve előfizető vagy (és nem voltak késéseid), akkor ilyet nem kérnek. Ennek nincs köze a KHR listához (FYI: BAR-lista már nem létezik), attól teljesen független dolog. Nem mondom, hogy 100 ezer lesz, azt sem, hogy biztosan lesz, mint írtam: kérHETnek. Feltételes mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!