TikTokon az állatkínzást hogyan lehet jelenteni?
Egy (sajnos nagyon népszerű) tiktokker szerint menő dolog az, ha (elkapás után egyből) ledobálja a kutyát, úgy, hogy közben még "köröket tesz" a levegőben, - "merthogy ez jó..."
Előtte csinálnak trükköket, hiszen ez erről szól, - hogy népszerűsítse magát azáltal, hogy olyan kutyatrükköket hajtanak végre, amit egyébként bárki meg tud tanítani a kutyájának, - megvágja a klippet, és alárak egy zenét.
Ezek alapból sem olyan trükkök, mint mondjuk az ,,ül", ,,pacsi",.... - Amik egyébként jók, meg minden, de szerintem eléggé felháborító, hogy azzal végződik, hogy arra utasítja a kutyáját, hogy ugorjon a karjába, aztán csakúgy ledobja a földre, mint egy tárgyat, minden ilyen önreklámos videójában!!
Csak szeretném tudni, hogy az állatkínzást TikTokon hogyan jelenik fel. (Illetve, hamár itt tartunk, kíváncsi lennék a véleményetekre is)
#7 igen de az, hogy a földre dobálja mióta trükk? Azt a csavart a levegőben sem ő csinálja, hanem eleve a hátára fordítja.
Egyébként mindenkinek mondom; NEM VAGYOK ENNYIRE LELKIISMERETES, ÉS ÍRTAM IS AZ ELEJÉN, HOGY LEHET HOGY EGY KICSIT ELTÚLOZTAM, HOGY EZ MOST TÉNYLEG ÁLLATKÍNZÁS, de azért szerintem ez akkor sem teljesen humánus módszer...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!