Mire lehet számítani, ha megteszem a feljelentést ismeretlen tettes ellen a kutyáim mérgezése miatt?
2 hete nekem volt kérdésem mérgezéssel kapcsolatosan, írtam is, hogy elvesztettem a kutyám. Aztán rá 2 napra a másik kutyám is. A doki megmondta, hogy a vese ilyen szintű gyors károsodása csak fagyálló lehet (3 orvos is megmondta, megvan a papír, már lemásoltam a feljelentéshez).
Szeretnék ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni a rendőrségen, hogy kiderüljön ki dobta be a fagyállóval mérgezett ételt a kutyáimnak. Elmondhatatlanul dühös vagyok, hiszen ilyet normális ember nem tesz. A szomszédok kiesnek a körből, mindenki szerette a kutyáinkat, csomószor jött át a szomszéd kisfiú játszani velük, jöttek velünk sétálni, konkrétan családbarátok ők is... mire számíthatok? Mikorra lesz meg a tettes, hogyan kezdik a nyomozást? Köszönöm!
10#
Mondjuk tök jó lenne, ha nem KELLENE ilyesmivel foglalkoznia sem a gazdának, sem a rendőröknek.
Mondanám, hogy tapasztald meg milyen érzés ez, de nem vagyok olyan rosszindulatú mint te.
8-as: igen, az volt az első, hogy azonnal körbementem az utcán, szóltam minden kutyásnak, legalább más ne élje át ezt...
9-es: dehogy... a shiba a kerítés közelébe nem ment soha, nem szerette az embereket (nem agresszíven nem szerette csak egyáltalán nem érdekelte őt senki fia borja a világon) a labim pedig csak akkor ment oda, ha valaki barátságosan megállt, vagy kisgyerek mondta, hogy jaj kutyus, megismizném... a légynek nem tudott volna ártani, bitang rossz házőrző az biztos:)
10-es: kívánom, hogy soha ne kelljen átélned azt, ahogy látod a legjobb barátodat a fájdalmában, a görcseiben, és te tehetetlen vagy, mert ügyelet már nincs, a legközelebbi pedig 200km-re, ahova végül természetesen elvittük éjjel kettőkor, 15 perc szenvedése után, de az utat is végig görcsölte, hányta az a szerencsétlen ártatlan állat....
Ha van 0.0001% esély, hogy meglegyen a tettes, vagy esetleg sokan tesznek feljelentést és emiatt akár kamerát helyeznek el az utcánk legalább tetején vagy alján, vagy egyszerűen csak felhívom a figyelmet ezzel, hogy más ne élje át, akkor nekem kötelességem ezt megtenni.
Köszönön a válaszaitokat, az esélytelenek nyugalmával ugyan, de akkor megyek.
Azt azért ku...ra nem értem, miért kell lepontozni a kérdéseimet, ami arra vonatkozott, hogy harci kutyák voltak-e vagy hogy támadták-e az arra közlekedőket. A jó isten áldjon meg titeket, csak segítani akarok.
A rendőrök kihallgatáskor is megkérdezik ezeket, hogy tudják hogyan induljanak el. Ha harci kutyák lettek volna, az sem ok arra, hogy lemérgezzük, de tényleg ismernünk kell a tényeket.
14-es: teljesen érthető a kérdés, és abban is teljesen egyet kell értenünk, hogy semmi indok nem elfogadható egy kutya bántalmazására, mert mindig a gazdi a felelős a kutya viselkedéséért és neveléséért...
15-ös: igen, összeírtam, kinyomtattam minden kórlapot, de szummázva is elmondom nekik természetesen.😊 Akkor azért a nevet megemlítem, az adott személy gyűlölte a labimat, mert "összeugrálta a vadiúj cipőmet", akárhányszor jött át hozzánk nagyon csúnyán kb belerugott a kutyába, aztán kitalálta, hogy ő szerelmes belém és hagyjam el miatta a férjem.... emiatt júliusban megszakadt a kapcsolatunk teljesen. Mellette tényleg "nem százas", gyerekkori szerelme miatt próbált már öngyilkosságot elkövetni, pszichológushoz 2x ment, aztán mondta, hogy a pszichológus bolond és ő teljesen jól van... rettentően gyermeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!