Mire lehet számítani, ha megteszem a feljelentést ismeretlen tettes ellen a kutyáim mérgezése miatt?
2 hete nekem volt kérdésem mérgezéssel kapcsolatosan, írtam is, hogy elvesztettem a kutyám. Aztán rá 2 napra a másik kutyám is. A doki megmondta, hogy a vese ilyen szintű gyors károsodása csak fagyálló lehet (3 orvos is megmondta, megvan a papír, már lemásoltam a feljelentéshez).
Szeretnék ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni a rendőrségen, hogy kiderüljön ki dobta be a fagyállóval mérgezett ételt a kutyáimnak. Elmondhatatlanul dühös vagyok, hiszen ilyet normális ember nem tesz. A szomszédok kiesnek a körből, mindenki szerette a kutyáinkat, csomószor jött át a szomszéd kisfiú játszani velük, jöttek velünk sétálni, konkrétan családbarátok ők is... mire számíthatok? Mikorra lesz meg a tettes, hogyan kezdik a nyomozást? Köszönöm!
Nem volt kamera sajnos, azóta természetesen folyamatban van ez az ügy is...
Sajnálom, nekem csak egyetlen tippem van, de nyilván nevet nem mondhatok a rendőrségnek, mert a végén még én leszek az, akit rágalmazással megbüntetnek... Köszi a válaszokat, azért megteszem, hátha...:/
Próbáld meg, drukkoook, de sajnos kicsi az esély.
A továbbiakban én tennék ki a helyedben kamerát, illetve szólj a szomszédoknak, környékbelieknek is, hogy járjanak nyitott szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!