Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Tiszteled az állatokat és az...

Sirkó Ákos kérdése:

Tiszteled az állatokat és az állatvilágot?

Figyelt kérdés

2022. szept. 22. 03:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%

21-nek igaza van, nem minden állat egyenértékű.

A szúnyog is állat, mégis agyoncsapja mindenki. Meg egy büdös borzot se simogatnál olyan szívesen, mint egy kutyát. Nem is beszélve arról, hogy egy egér vagy patkány láttán a legtöbb nő sikoltozva az asztal tetejére ugrik! A pók, a kígyó, lótetű, százlábú és még sok más állat se kedvence az emberek többségének.

A "tiszteled" szó se egészen illik ide. Mit tiszteljek például egy kukacon? Nem bántom, nem taposom el, vigyázok hogy ne ártsak neki. A tisztelethez kell valamennyi intelligencia az állat részéről, ezért én csak az ÉN tudatot elérő szintű állatok esetén használnám a tisztelet szót. A többire azt, hogy békében együtt élek-e vele, vagy elkergetem, esetleg agyoncsapom mint például a legyet, szúnyogot.

2022. okt. 2. 01:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Tisztelet a vadnak!
2022. nov. 8. 10:57
 23/23 anonim ***** válasza:
A borz viszont spanol a rókával, együtt vadásznak.
2022. nov. 8. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!