Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Tiszteled az állatokat és az...

Sirkó Ákos kérdése:

Tiszteled az állatokat és az állatvilágot?

Figyelt kérdés

2022. szept. 22. 03:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
Igen, minden élőlényt. De ezt a bolygót már tönkretette az emberiség. Úh innen már csak egy út van, és még kb 50-100 év...
2022. szept. 22. 07:28
 12/23 anonim ***** válasza:
72%
Szeretem a természetet, jó vagyok az állatokhoz és kímélem a növényeket.
2022. szept. 22. 10:41
 13/23 anonim ***** válasza:
15%
Ugyanolyan ridegtartásban vagyunk, akár állat-társaink.
2022. szept. 22. 10:48
 14/23 anonim ***** válasza:
17%
14: Csak a magad nevében nyilatkozz a személyes (azaz állati) minőségedről.
2022. szept. 22. 14:50
 15/23 anonim ***** válasza:
32%

Látom, az egód beárnyékolta a felfogásod.

Sebaj.

Nem azt mondtam, hogy egy állat vagy, hanem azt, hogy az emberi jogok csak azok számára léteznek, akik hajlandóak hajtani az igát, vagy eladni magukat.

Miközben a technológiai fejlettségünk alapján napi két óra munka mindenkinek elegendő volna a megélhetéshez, az igazságtalan társadalmi struktúrák következtében mégis akik dolgoznak, azok rommá vannak dolgoztatva, akik nem tudnak dolgozni, egészségi okokból például, azok mehetnek koldulni.

És ahelyett, hogy egy szociálisan jobb társadalmat építenénk, egy szociálisan egyre inkább embertelen, háború, és kizsákmányolás alapú társadalom téglái vagyunk egy falban, ami lassan felzabálja az összes szabadságunkat.

Ahogy az állatokat tenyésztik, épp úgy tenyésztik az embert is a városokban.

Szerintem.

2022. szept. 22. 15:17
 16/23 anonim ***** válasza:
33%
Látom, sem az emberi jogok (nem mindenben hibátlan) konstrukcióját sem érted, sem azt, amit írtam. Gondolom, a megszokott önjelölt idióta vagy, aki összeolvas három szillogizmust, kitalál egy zagyvaságot, és okoskodik. Az állatok dolgok, az emberek személyek. A társadalmat meg lehet nézni így is, úgy is. Az alapvető jogok születéstől fogva mindenkit megilletnek. Az, hogy lusta vagy dolgozni, és csak élősködő akarsz lenni, alapjövedelemből jet set-et játszani, az a te egyéni szociális problémád. Senkit sem tenyésztenek, nem kötelező szaporodni. A világ ezen a felén a jellegadó kultúra inkább csak pusztul…
2022. szept. 22. 22:53
 17/23 anonim ***** válasza:
29%

Mesélj akkor az emberi jogokról.

Mesélj a szillogizmusokról.

Mesélj az önjelölt idiótaságról, meg a másik leélősködőzéséről, meg a másik iránti tiszteletről.

Meg arról, hogy “az állatok dolgok”, meg hogy az emberek “személyek”.

Mesélj az alapvető jogokról.

Mesélj a jellegadó kultúráról, légyszi.

Mind érdekel. (Komolyan.)

Köszi.

2022. szept. 23. 04:39
 18/23 anonim válasza:
23%

En igen. Az összes allatunk mentett állat is, rosszul vagyok mikor valaki megveszi a nyolcszazadik tenyésztett fajtatiszta kutyát mikor annyi van a menhelyen és az utcan akiknek az sem biztos mikor lesz a következő ételük. Persze a kutya nem tehet róla, de amíg ez az ország itt tart, hogy virágzik a kutya tenyésztés és szaporitas addig ne is várjunk többet.

A környezetet is, mindent szelektíven gyűjtök, nem dobalom el a szemetet, sajnos ennél többet én se igazán tudok tenni.

2022. szept. 24. 11:20
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon!
2022. szept. 27. 09:08
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Azt miért kellett kitöröltetni, hogy attól függ milyen állat? Nem fogok egy vaddisznót egy kalap alá venni egy kutyával és még számtalan példát felsorolhatnék. Aki ezt nem tudja ezt elfogadni az érveljen ellene, ahelyett, hogy lepontoz a sárga földig és bejelenti a moderátoroknak!

Továbbra is marad az a véleményem, hogy nem minden állat egyértékű.

2022. szept. 27. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!