Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Kihez forduljak, ha szomszédom...

Kihez forduljak, ha szomszédom elrabolta a kutyám?

Figyelt kérdés
Tegnap óta bezárva tartja egy kb 3x2 méteres sötét ólban. Szegény azóta csak vonyít és a falat kaparja. A szomszéd azzal vádolja, hogy megölt két libáját mert rossz a kerítés, és csak akkor hajlandó elengedni ha visszaveszem neki a két madarat vagy 15ezret fizetek. Azt sem engedi, hogy enni adjak neki, már egy napja éhezik!

2022. szept. 8. 17:25
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
93%

Azért ha a libák legyilkolását megkérdőjelezzük, akkor érdemes lenne azt is, hogy étlen-szomjan van-e a kutya. Persze ha kap enni-inni is kínzás ilyen kicsi helyen tartani, ez nem mentség. De a kérdező se tartotta a saját telkén a kutyát, mindketten ugyanúgy hibásak. Egyébként gyerekesek is. Kíváncsi lennék a szomszéd szemszögéből is a sztorira, persze ez nem valószínű hogy kiderül. De a szomszéd részéről a megfelelő megoldás az lett volna, hogy lefotózza a megölt libáit, és azt, hogy a kutya rendszeresen átmegy, majd elballag a jegyzőhöz vagy a rendőrségre (nem tudom pontosan hová).

Vagy, kommunikál egymással normálisan a két szomszéd, és megoldják a problémát. Lefogadom, ha a kérdező vissza is szerzi a kutyát, a kerítésen a lyuk továbbra is ott marad és a kutya továbbra is átmegy. Amivel erősen sérti a szomszéd magántulajdonát, pláne ha még az állatokat is megöli a kutya. De ha nem, ez akkor se elfogadható. Ebben a sztoriban nem áldozat a kérdező se, itt tényleg 3 áldozat van, 2 liba és egy kutya, akik az idióta gazdáik áldozatai, akik nem tudnak normálisan, felnőtt emberek módjára megoldani egy helyzetet.

2022. szept. 8. 20:27
 42/55 anonim ***** válasza:
100%
Hivd a rendoroket
2022. szept. 8. 20:29
 43/55 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem már rég ott vannak a rendőrök és most éppen tárgyalják a dolgot...
2022. szept. 8. 20:30
 44/55 A kérdező kommentje:
45 nagyon beletrafaltál, kb fél órája mentek el. Végül visszakaptam a kutyát, de a rendőrök előtt kellett kifizessem a 15ezret, különben menhelyre vitették volna. Egyébként erősen ketlem, hogy ez a rend őrei részéről törvényes eljárás lett volna...
2022. szept. 8. 20:36
 45/55 qkker1 ***** válasza:
91%
Itt buktál led, hogy kamu az egész sztori! A rendőr nem fizettetheti ki veled a libákat!
2022. szept. 8. 20:46
 46/55 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy vissza kaptad a kutyád, CSINÁLD MEG A KERÍTÉST, hogy véletlenül se tudjon újra átmenni.
2022. szept. 8. 21:04
 47/55 anonim ***** válasza:
93%
#47 ez nekem is sánta :D Elég kamu gyanús, csak nem tudom hogy az egész sztori egy fikció, vagy csak az, hogy kihívta a rendőröket.
2022. szept. 8. 21:15
 48/55 anonim ***** válasza:
97%
#47, #49. Múltkor volt egy hasonló kérdés. Csak ott az utcán sétáltatta a kérdező a kutyát, és a kerítésen volt valami lyuk amin keresztül majdnem megharapta a bent lévő kutyát a kérdező kutyája. Ha jól emlékszem ez volt a sztori. Ez is hasonló.
2022. szept. 8. 21:21
 49/55 anonim válasza:
87%
Fizesd ki ,mire vàrsz?????
2022. szept. 9. 05:17
 50/55 anonim válasza:
96%

Plussz a kerítést javísd ki,hogy szegèny kutyus ne tudjon àtmennni.

A szomszèd meg egy fèreg.

2022. szept. 9. 05:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!