Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Kihez forduljak, ha szomszédom...

Kihez forduljak, ha szomszédom elrabolta a kutyám?

Figyelt kérdés
Tegnap óta bezárva tartja egy kb 3x2 méteres sötét ólban. Szegény azóta csak vonyít és a falat kaparja. A szomszéd azzal vádolja, hogy megölt két libáját mert rossz a kerítés, és csak akkor hajlandó elengedni ha visszaveszem neki a két madarat vagy 15ezret fizetek. Azt sem engedi, hogy enni adjak neki, már egy napja éhezik!

2022. szept. 8. 17:25
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
10%
"Basszus miket ír a telefon... Tehát " szomszédomAT elrabolta a kutyám? vagy szomszédom elrabolta a kutyámAT?
2022. szept. 8. 17:42
 12/55 A kérdező kommentje:
Dehogy fizetem ki! Tudom, hogy a kutya ártatlan akkor miért fizessek ??
2022. szept. 8. 17:42
 13/55 anonim ***** válasza:
93%
Kerdezi, a helyett hogy azon gondolkodsz valoban megolte-e, szard le es telefonalj be a rendorsegre
2022. szept. 8. 17:48
 14/55 anonim ***** válasza:
98%
#12 talán azért mert ez a leggyorsabb és a legjobb megoldás szerencsétlen kutyád számára..
2022. szept. 8. 17:49
 15/55 anonim ***** válasza:
96%
11, neked szövegértelmezési problémáid vannak. Ki említett olyat, hogy a kutya rabolta el a szomszédot? Vagy talán azóta törölték azt a hozzászólást?
2022. szept. 8. 17:51
 16/55 anonim ***** válasza:
95%
Hívd már ki a rendőrséget te agyoniskolázott....Ki nem szarja le a libáit,jelentsen fel és majd megfizetett ha megkell.De nem zárhatja be a kutyád.
2022. szept. 8. 17:59
 17/55 anonim ***** válasza:
89%
Ha az én kutyám lenne, akkor átvágnám a kerítését és kiszabadítanám a kutyám. Leszarom ki mit gondol, egy percre se hagynám, hogy más bezárja. Mi van, ha már megetette fagyállós kajával?
2022. szept. 8. 17:59
 18/55 anonim ***** válasza:
94%
Tegnap óta be van zárva és nem teszel semmit? Azonnal rendőrt hívnèk. A kàrt rendezni kell ( már csak amiatt is, mert lehet képes lenne megmèrgezni) ha átment a kutyád, lehet tényleg ő folytotta meg őket. A kerítést csináld meg, a te felelősséged, hogy a kutya ne tudjon àtmenni. És figyelj rá, nehogy bàntsa. Hívj rendőrt
2022. szept. 8. 18:01
 19/55 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén sajnálom a kutyád, de tökéletesen megértem a szomszédot. Ha nincs is bizonyíték a gyilkolásra, már az is felháborító, ha nem tartod a kutyád a saját telkeden. Miért is adja vissza? Hogy holnap ismét átszökjön és kárt okozzon ? Azonkívül ez az én kutyám nagyon jámbor nagyon ócska szöveg. Lehet, hogy a macskákat nem bántja és semmi mást a te portádon, de attól még ragadozó. Te pedig egy elvakult ostoba állattartó vagy. Rád egy szöcskét sem bíznék.
2022. szept. 8. 18:08
 20/55 anonim ***** válasza:
96%
Rendőrség
2022. szept. 8. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!