Kihez forduljak, ha szomszédom elrabolta a kutyám?
Figyelt kérdés
Tegnap óta bezárva tartja egy kb 3x2 méteres sötét ólban. Szegény azóta csak vonyít és a falat kaparja. A szomszéd azzal vádolja, hogy megölt két libáját mert rossz a kerítés, és csak akkor hajlandó elengedni ha visszaveszem neki a két madarat vagy 15ezret fizetek. Azt sem engedi, hogy enni adjak neki, már egy napja éhezik!2022. szept. 8. 17:25
21/55 anonim válasza:
Csak nem tudom miért vagy ennyire tesze tosza? Ha az én szomszédom csinálna ilyet, akár hibás a kutyám akár nem, 1 percet kapna, hogy visszaadja a kutyám, de én nem a rendőrséget hívnám, hanem addig ütném a hülye fejét, ameddig tudja hol van.
22/55 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy a kérdező hívta e már a rendőrséget!?
23/55 anonim válasza:
Én jártam így. Átmentem,kiengedtem a kutyát és hazamentünk. De ott a kutyám nem csinált semmit.
24/55 anonim válasza:
Rendőrséget hívd ki.
Döglött libákat be tudta mutatni?
25/55 anonim válasza:
Utolsó, én is kutyás vagyok, de gondoskodnék arról hogy rendben legyen a kerítésem hogy ne szökhessen át a kutyám. Bár a yorkiem ellen inkább a libák nyernének :)))
26/55 anonim válasza:
1. Hívj rendőrt
2. Csináld meg a kerítést
27/55 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy a te dolgod a telkeden tartani a kutyádat. Másrészt : itt a szomszéd jelenthet fel TÉGED az okozott kárért. Szóval jól gondold mega vádaskodást.
28/55 anonim válasza:
Rendőrség? ott még nem találták fel?
29/55 anonim válasza:
Azért ez nem úgy megy, hogy bezárva tartja a kutyát bármit is csinált. Egy kisgyerekkel (mint gazda) meg lehet ilyet csinálni, de az biztos, hogy átmennék érte és hazavinném a kutyát. A szomszéd meg mutassa meg a döglött libákat és meg kell egyezni a kártérítésben vagy jelentesen fel, de a kutya jön haza. Ha nem megy így, rendőrt kell hívni és majd legyen az amit mond.
30/55 anonim válasza:
Pedig teljesen jogszerű a szomszéd. Nézz utána!
Fizesd ki a libákat, aztán csináltassa meg a keritést az, akihez tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!