Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Kihez forduljak, ha szomszédom...

Kihez forduljak, ha szomszédom elrabolta a kutyám?

Figyelt kérdés
Tegnap óta bezárva tartja egy kb 3x2 méteres sötét ólban. Szegény azóta csak vonyít és a falat kaparja. A szomszéd azzal vádolja, hogy megölt két libáját mert rossz a kerítés, és csak akkor hajlandó elengedni ha visszaveszem neki a két madarat vagy 15ezret fizetek. Azt sem engedi, hogy enni adjak neki, már egy napja éhezik!

2022. szept. 8. 17:25
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
82%
Csak nem tudom miért vagy ennyire tesze tosza? Ha az én szomszédom csinálna ilyet, akár hibás a kutyám akár nem, 1 percet kapna, hogy visszaadja a kutyám, de én nem a rendőrséget hívnám, hanem addig ütném a hülye fejét, ameddig tudja hol van.
2022. szept. 8. 18:21
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, hogy a kérdező hívta e már a rendőrséget!?
2022. szept. 8. 18:24
 23/55 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam így. Átmentem,kiengedtem a kutyát és hazamentünk. De ott a kutyám nem csinált semmit.
2022. szept. 8. 18:25
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

Rendőrséget hívd ki.

Döglött libákat be tudta mutatni?

2022. szept. 8. 18:35
 25/55 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó, én is kutyás vagyok, de gondoskodnék arról hogy rendben legyen a kerítésem hogy ne szökhessen át a kutyám. Bár a yorkiem ellen inkább a libák nyernének :)))
2022. szept. 8. 18:41
 26/55 anonim ***** válasza:
99%

1. Hívj rendőrt

2. Csináld meg a kerítést

2022. szept. 8. 18:47
 27/55 anonim ***** válasza:
73%
Kezdjük ott hogy a te dolgod a telkeden tartani a kutyádat. Másrészt : itt a szomszéd jelenthet fel TÉGED az okozott kárért. Szóval jól gondold mega vádaskodást.
2022. szept. 8. 18:49
 28/55 anonim ***** válasza:
96%
Rendőrség? ott még nem találták fel?
2022. szept. 8. 19:18
 29/55 anonim ***** válasza:
94%
Azért ez nem úgy megy, hogy bezárva tartja a kutyát bármit is csinált. Egy kisgyerekkel (mint gazda) meg lehet ilyet csinálni, de az biztos, hogy átmennék érte és hazavinném a kutyát. A szomszéd meg mutassa meg a döglött libákat és meg kell egyezni a kártérítésben vagy jelentesen fel, de a kutya jön haza. Ha nem megy így, rendőrt kell hívni és majd legyen az amit mond.
2022. szept. 8. 19:36
 30/55 anonim ***** válasza:
13%

Pedig teljesen jogszerű a szomszéd. Nézz utána!

Fizesd ki a libákat, aztán csináltassa meg a keritést az, akihez tartozik.

2022. szept. 8. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!