Állatkínzás esetén...?
Próbálok rövid lenni, és lényegre törő. Tegnap párommal megnéztünk egy másik megyében lévő vidéki házikót kívülről, mert kíváncsiak voltunk rá, és érdekelt volna megvételre. Sajnos a szomszédos házban romák laknak, így elengedtük...sétálgattunk még egy kicsit a környéken, és mikor jöttünk visszafele a kocsihoz, sajnos egy bicskanyitogató dolog történt, abból a házból, amit az előbb említettem, kint volt az egyik roma gyerek (kb 7-8 éves) és egy alig egy méteres madzagon rángatott egy kb 2-3 hónapos kis kutyát, emellett pedig volt nála egy vasrúd, amivel meg is ütötte, illetve a földet ütögette erőteljesen a kutya mellett..iszonyat módon feldühödtem ezen, de erőt vettem magamon, és kedvesen mondogattam neki, hogy ne bántsd azt a kis kutyát stb, azt mondta, jó, de nyilván, mikor már elmentem, hallottam, hogy csinája tovább...a kiskutya remegett, mint a kocsonya, teljesen stresszben él, látszott rajta, szenved :((((
Egyből felhívtam tesómat, aki többször mentett már kutyát, ő mondta, hogy szól a Szurkolóknak. Mi mást tehetek még? Nem tudok tétlen lenni, kérlek ha tudtok még más módot, írjátok le. A rendőrségről olvasom, hogy ritkán mennek ki ténylegesen ilyen esetekben, és veszik el az ilyen férgektől az állatokat, így más opciókat is meghallgatnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!