Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hülye kérdés, de kíváncsi...

Hülye kérdés, de kíváncsi vagyok. Ha háború törne ki az országban, és a kutyádat valamilyen oknál fogva nem vihetnèl magaddal, akkor elmenekülnèl egyedül, vagy maradnál a kutyáddal, de akkor lehet, hogy meghaltok?

Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 16:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
40%
De gondolom fiatal vagy, ha még a kutyád az életed értelme, és nem a párod, vagy egy gyermek akár...Megértem, de százszor is inkább ha ezen múlik a gyermek biztonsága, akkor a kutya marad...persze csak ha teljesen biztos, hogy nem tud amúgy jönni...
2022. febr. 27. 17:07
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Én próbálok előre mindent megtenni, hogy átvihessem, ha baj van. Jövő héten kap útlevelet. Egyébként is szerettem volna kiváltani, csak később (6 hós most), de ez a helyzet megijesztett, és úgy vagyok vele, hogy inkább legyen meg mielőbb. Nálunk van még a háznál cica és másik kutya is (anyuméké), őket viszont nem tudnám magammal vinni már. Vonattal/busszal/telekocsival menekülnék. A fizikai kapacitásom véges.
2022. febr. 27. 17:07
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem lesz gyerek soha, párom nincs, így még jó, hogy az allatom az életem értelme. Ha lesz párom, akkor ő is az lesz. Én vállaltam a kutyáèrt felelősséget, az életem adnám érte.Pont . Ha lenne párom, akkor ő meneküljön egyedül ha akar, én tuti nem.
2022. febr. 27. 17:12
 14/33 anonim ***** válasza:
66%

Fájdalmas tények de: A kutya 10 év múlva seholsincs, te meg még lehet hogy 35 se vagy, kutyaévekben lehet már aggastyán így arányaiban leélt egy szép életet, te meg a felénél se jársz, nyilván az ember viszi ha tudja, de az nem reális, hogy emiatt inkább vállald, hogy meghalj te és akiket még emiatt idehorgonyzol. Ez nagyon kedvesnek tűnik, de valójában elég szörnyű, hogy emiatt emberéletétket veszélyeztetnél, akik előtt jóval több lehet még.

Ha veled tud jönni, az szuper, de ha nem akkor ninc silyen hogy nem tudsz tükörbe nézni, akkor tükörbe tudnál, hogyha a párodnak leszakad a lába egy bombától mert te nem tudtad otthagyni a kutyát? Mert én ebben az esetben képtelen lennék valóban...

Másik kényelmetlen igazság, ha meghalsz a kutyád mellett, megkajál téged... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kutya egy szívtelen állat, nagoyn is imádom őket, de egyszerűen felelek másokért, és nem vállalnám be hogy emberek haljanak meg, mert én nem tudom elengedni a kutyámat szabadon és reménykedni, hogy akkor boldogul...igyekeznék az életbenmaradása feltételeit biztosítani önetetővel mondjuk a kertben, esővízgyűjtőt helyeznék ki amiből tud inni, ha valaki marad megkérném hogy etesse, neki is hagynék tápot, és remélném hogy hetek múlva visszatérek és jól lesz, természetesen csak ha fixen nem tudom vinni mert emiatt nem mehetek át a határon...

2022. febr. 27. 17:15
 15/33 anonim ***** válasza:
34%
Úgy, ahogy te egy kutya miatt nem menekülsz...hát fura lenne, ha a párod meg nélküled igen :D nem is reális elvárás, hát gondolj bele...
2022. febr. 27. 17:16
 16/33 A kérdező kommentje:
Megmondanám neki, hogy fontos az ő élete, menjen nyugodtan. Nem tartanám magam mellett, mert az önzősèg. De ha nem jöhetne a kutya, én egy tapottat sem mozdulnèk. Én vállaltam felelősséget a kutyáèrt, ami örökké szól.
2022. febr. 27. 17:18
 17/33 A kérdező kommentje:
Amikor kicsi voltam, 11 éves, akkor elkellett mennünk apámtól, és ott hagyni nála a kutyusom, aki akkor volt 3 éves. Anyum akkor látta öt utoljára, a kutya szó szerint sírt, de anyám is. És ahogy nézett minket a kerítés mögül.. Na ott megfogadtam, hogy soha nem hagyom magára az állataimat. Én utána nyilván láttam őt, voltam apumnal, de leírhatatlan volt az a fájdalom. Aki emiatt elìtèl, az tegye.
2022. febr. 27. 17:21
 18/33 anonim ***** válasza:
54%

Sokan jóemberkednek itt, de hidd el, ha oda jutna a helyzet, akkor mindenki mentené a SAJÁT bőrét.

Komolyan, ki erőszakoltatná meg a 12 éves lányát, egy eb miatt?

2022. febr. 27. 17:22
 19/33 anonim ***** válasza:
80%
Ki vállalná be hogy őt megerőszakolják egy eb miatt? Mármint ezt most nagoyn szép így elképzelni hogy majd én és a kutyám bujkálunk egy pincében szeretetben, de nem, a kutya elszalad a bombák hallatán a fenében, a gazdája meg keresheti, közben persze melléesik egy bomba vagy egy félépület, vagy megtalálja pár kanos ruszki...Nem olyna romi ez, hogy én és a kutyám...
2022. febr. 27. 17:24
 20/33 A kérdező kommentje:
Nem ismersz te engem. Az állatokèrt a halált is bevállalom. 😊 Büszkén vállalom.
2022. febr. 27. 17:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!