Hogyan lehetne fellépni egy olyan YouTube videóssal szemben, aki kutyákat és macskákat eszik?
A lényeg:
Van egy ázsiai ASMR videós, akinek az összes tartalma abból áll, hogy macskákat, kutyák különböző testrészeit, hörcsögöket, egereket és egyéb elborzasztó dolgokat eszik. 🤯🤬
Nem mellesleg még csak korhatár sincs beállítva, akár gyerekek is megtekinthetik, pedig ez már messze dark webre való tartalom.
Amit művel, szerintem abba az állatvédelemnek már keményen bele kellene szólnia.
Mert ezek mind házikedvencek, és brutális, hogy valaki csak azért tartja vagy vásárolja meg őket, hogy, megkínozza, megfőzze, aztán elfogyassza őket. 😡
Ha tudomást szereznék arról, hogy bárki ezt tenné a tulajdon kedvenceimmel, ÉN tenném meg vele ugyanezt, aztán kutyák és macskák közé vetném!
Milyen lépéseket lehetne tenni annak érdekében, hogy az ilyeneket tiltsák és keményen megtorolják a tetteikért? (NEM számít, hány őrült követi és nézi őket, hány embernek tetszik az a borzalom, amit létrehoztak!)
Kína és egész Kelet nem 2%-ot tesz ki a világból.
India se pattog se nekünk se más országoknak hogy megesszük a szent teheneket. Példát kéne venni róluk, és békén hagyni más kultúrákat, ettől színes a világ. Szerintem baromi unalmas lenne ha mindenhol ugyanaz lenne.
Értő olvasás... Nem állítottam hogy Kína a világ 2%-a.
A világ 2%-a ahol ez elfogadott. Kínában is csak egy bizonyos tartományban.
Nem kéne ennyire degradálni a kínaiakat mintha háziállatzabáló vademberek lennének. Kína nagyrészén már kiskedvenc a kutya, mint a világ többi részén.
"Példát kéne venni róluk, és békén hagyni más kultúrákat, ettől színes a világ. Szerintem baromi unalmas lenne ha mindenhol ugyanaz lenne."
Tehát ha egy kultúrának része a rabszolgatartás, és hatalmadban állna ezen változtatni, akkor nem tennéd, mert... "ettől színes a világ"? lol?
A kutyák levágása az alábbi országokban legális:
-Kanada
-India (2 tartományában 2020 óta nem)
-Oroszország (nincs rá törvénye)
-Ruanda
-Kína (2020 óta csak saját felhasználásra, Hong Kong és Shenzen tartományok kivételével, ezekben illegális)
-Svájc (saját felhasználásra)
Ez nagyjából 2.935.500.000 embert jelent.
Emellett még rengeteg másik országban legális a fogyasztása, ahol levágni illegális, köztük több európai országban is.
Persze, Kanadában kutyát esznek. Ez a 32 is csak azért kellett nekik hogy ne a kínaiak egyék meg, hanem ők.
A család révén 2003 óta nem egyhuzamban, de összeszámolva körülbelül 4 évet töltöttem Kanadában, amit te állítassz, az pedig szimpla hazugság, hogy alátámaszd a baromságaid egy nép lejáratásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!