Krokodilt akarok tartani. Mit eszik mennyit és mikor?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik de tényleg szeretnék egyet. Melyik a legolcsóbb? Tippek?2021. ápr. 24. 02:08
3/24 anonim válasza:
Alufoliába hütöben. ne keljen sokat keresni rendöröknek.
4/24 anonim válasza:
Halott ötlet. Mint amikor én akartam brontosaurust tartani, kb. annyira. Csak én akkor 3 éves voltam, ennyi különbséggel.
5/24 anonim válasza:
Ezt nézd meg!
6/24 anonim válasza:
Nálunk kapsz fagyasztott krokodil steaket, de kiszállítás nincs, el kell jönnöd Miskolcra.
7/24 anonim válasza:
Főleg emberekre rá cuppan,néha napján.
Remélem nem engedik meg senkinek a hatóságok hogy,saját szakállára tartson otthon .
8/24 anonim válasza:
Ha egyik reggel Lacoste hálózsákban akarsz ébredni, akkor tartsál...
10/24 anonim válasza:
Kajmánnal már próbálkoztak ILLEGÁLISAN, de nem túl szerencsés. A méret, a klíma, a helyigény, a veszélyes viselkedés, stb. Hamarabb tudsz tartani egy kisebb testű egzotikus hüllőfajt, ami ráadásul veszélytelen és intelligens is, mondjuk egy LEGUÁN.
Valami földhözragadtabb megoldást keress, vagy külföldön próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!