Azok, akik azt az érvet hozzák fel a vegetarianizmus ellen, hogy a kutya, macska az háziállat, míg a disznó, pulyka az haszonállat, miért nem képesek elfogadni, hogy tőlünk 8000 km-re más megközelítés uralkodik?
Természetesen csak azokra gondolok, akik jóízűen elfogyasztanak minden, idehaza szokásos húsfélét, ám a távol-keleti helyzet kapcsán undorukat, megvetésüket fejezik ki.
Nem azokhoz a magyar húsfogyasztókhoz szól a kérdésem, akiket teljesen hidegen hagy, mi zajlik mondjuk Kínában.
Én nem hozok fel érvet ellene. Néha jó dolognak is tartom, ha vegetáriánus módon eszek pár napig.
Csak a szektás vegánok hagyjanak békén.
Azért mert Te sem fogadnád el ha én csak annyi kutyát ölnék meg a húsáért(évente mondjuk 4-5-öt) amennyi a szükségletem. Ettől még nem feltétlenül gyilkolom halomra a kutyákat, nem igaz?
Kutyákat kulturális okok miatt gyilkolnak, nem azért, mert a kutyahús kilója olcsóbb mint a rizs. lol.
"Én sem szólok bele más étkezésébe"
Ezt nem akarná esetleg mindenki elsajátítani?
Csak mert rohadt irritáló volt, amikor két munkatársam, akik nő létükre olyan táplálkozást folytatnak, ami bármelyik falusi nagypapának becsületére válna, fintorogtak meg megjegyzéseket tettek a polipom láttán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!