Miért vannak sokan felháborodva, ha levágják a kutyákat? Érdekes mert a disznóért, tehénért, birkáért stb. meg nincsenek, pedig ugyanúgy szenved mindegyik. Én nagyon sajnálom mindet ezért nem is eszem húst.
Mert más kultúrákban nevelkedtünk generációkon át.
Van ahol a tehén szent állat és eszükbe sem jutna megenni őket,máshol a patkányokat eszik pedig van ahol ők is szent állatok stb stb..
Oké, te egy szent vagy.
Lehet továbblépni.
Ha mindegyik állatot sajnálod a szenvedése miatt, akkor inkább örülj, hogy a kutyák levágása miatt sokan felháborodnak. Talán sikerül őket megmenteni.
Azt mitől lenne jobb ha kutyák miatt se lennének felháborodva, úgy mint a többi állatért csak több állat faj szenvedne.
Kínába pl.: szinte mindent megesznek.
Európába pedig ezeket általában haszonállatnak tartsák.
Az a szerepe, hogy haszon legyen belőle.
Magyarul arra tenyésztik, hogy levágják őket és/vagy egyéb dolgot tegyenek velük.
Nem sajnálom jobban egyáltalán,de a kutya nem haszonállat.
A disznó,csirke,marha,birka (stb) haszonállat.Lovat még tartottam is,attól függetlenül nem mondtam le a lókolbászról sem,sőt a kutyám is evett már lóhúst is tartalmazó tápot.
Sajnálni lehet minden állatot,de amit arra tenyésztenek,hogy megegyük azt nem fogom egy kis sajnálat miatt levenni az étlapról.A kutyát (legalábbis nálunk biztosan nem) nem arra tenyésztjük,hogy megegyük.Az társállat,háziállat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!