Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Környékünkön elkezdték lövöldö...

Környékünkön elkezdték lövöldözni a macskákat, lehet ez ellen tenni valamit?

Figyelt kérdés

Falun élünk, a macskák nincsenek bezárva a lakásba állandóan, ezért néha átjárnak a szomszédba. Ez így volt 100 éve is, így lesz ezután is. Szeretnek felfedezni, fára mászni, szinte lehetetlen megoldani, hogy ne tudjon elmászkálni.

Ezt most valaki(k) megelégelte és légpuskával lövöldözi szegény cicákat, ami a legkevésbé sem humánus mert sokszor csak megsebesíti/életre megnyomorítja az állatot.

Én azzal egyetértek, hogy kötelező legyen ivartalanítani a háziállatot, a mi cicánknál nem volt kérdés, továbbá minden oltást is megkapott amit mondanom se kell az állattartók 99%-a elfelejt.

5. szülinapjára nem jött haza, a világ legkedvesebb, legbarátságosabb cicája volt, igazi családtagnak számított és ha megtudtam volna, hogy valaki lelőtte biztosan félholtra verném az illetőt.

A mi udvarunkba is sűrűn átjárt egy nagy vörös macska, eszembe nem jutott volna bántani, vagy lelőni. Az ilyen beteg barmok az ilyet élvezetből csinálják.

Néha éjjelente lövöldözéseket hallani, meg szóbeszéd van, de nem tudja senki kik ezek az önjelölt igazságosztók. Rendőrségen aligha lehet feljelentést tenni, hogy eltűnnek a macskák a környéken... állatvédők se tudnak mit tenni amíg nincs meg az illető.

#állatkínzás #légpuska #macskagyűlölők
2021. okt. 25. 08:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
86%

15, nem , engedje be a házba pl.

de kiváncsi vagyok enni mit kaphat pl.

2021. okt. 25. 09:29
 12/38 anonim ***** válasza:
71%
Az állatkínzás ellen az a megoldás, hogy te meg embereket akarsz kínozni?
2021. okt. 25. 09:29
 13/38 anonim ***** válasza:
87%

Nekem van egy macskagyüjtő ismerősöm, kifejezetten macskabolond, 6 macskát tart panelban. Alapítványban is önkénteskedik.

Kifejezetten a szabadon kószáló macskákat szokták becsapdázni, amit aztán kizérólag benti tartással, és tartási szerződéssel adnak örökbe havi ellenőrzés elfogadása mellett...

Így hagyd kószálni a macskáidat!

Előző voltam.

2021. okt. 25. 09:31
 14/38 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon mellé lőttél drága mert én kertes házban élek és nap mint nap tele van fosva a kertem a drága cicák által úgyhogy tudom miről ugatok.

Nekem is vannak állataim csak én a telken belül tartom őket és ez a qrva nagy különbség közted és köztem XD

További jó hisztikézést mert már megunta a szomszéd hogy tele van szrva a kertje🤭

Jelentsd fel a rendőrségen ha ennyire fáj és ne itt keltsd a hangulatot.

Tipikus ilyen kérdés ez és még mindig sokan harapnak rá szóval jó szórakozást!

2021. okt. 25. 09:33
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
18, na ez követendő
2021. okt. 25. 09:33
 16/38 anonim ***** válasza:
81%

"13/ Kössön rá láncot vagy mi?,"

Papagájokra sem szoktak, mégis meg van oldva, hogy ne fagyjon meg / repüljön el..

Aki állatot tart, az teremtse meg a szükséges és felelős körülményeket!

2021. okt. 25. 09:34
 17/38 anonim ***** válasza:
31%

"macskát telken belül tartani"

Na ilyen fszságot is csak olyan ír, aki még fotóról se látott kertes házat.

Ráadásul macskát se látott 5 méternél közelebbről.

Hacsak nem elektromos kerítés, szögesdróttal körbevéve, a macska meg pórázra kötve, akkor nem megy ki.

Jóhogynem csimpánzt akarsz telken belül tartani.

A macska egerészik, ha nem lennének, úgy járnánk mint a b.zi ausztrálok.

https://www.youtube.com/watch?v=rAdNJ1jczVI

2021. okt. 25. 09:38
 18/38 A kérdező kommentje:

És a macskát mivel tartod udvaron belül? mutatnál képet a "macskabiztos kerítésről"?

Nap mint nap teleszarják idegen macskák a kertet? ne már.

Egy hozzászólásba ennyit hazudni az már teljesítmény :)

2021. okt. 25. 09:39
 19/38 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen mindegy hogy elektromos kerítés vagy szögesdrót tisztelt előző de ha állatot tart, azt otthon tartsa ne a szomszédokban. Ilyen ésszel mint itt egyeseké akkor én veszek egy konda disznót és egy gulyát, szétengedem a határba hagy nőjenek és ha megnőnek eladom.
2021. okt. 25. 09:42
 20/38 anonim ***** válasza:
81%

Így van!Ha én 3 nyulat a telken belül tudok tartani akkor gondolom a macska se olyan nagy cucc csak könnyebb úgy hogy más takarítja fel a szrt utánuk😝

Ne tarts állatot ha nem tudsz rá vigyázni!A szabadnak született duma nagyon uncsi már!Minden állatra igaz ez a megállapítás ennyi erővel😏

2021. okt. 25. 09:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!