Aki húst eszik, hiteles állatvédő?
Főleg bolti húst. Amivel a hitvány minőségű tápipart, húsipart támogatja.
Egy állatot védek,de a többinek ártok akkor állatvédő vagyok?
Állatvédelem...
Tudod van különbség egy farkas és egy disznó között.
A farkasból van olyan ami védett mert az ember kipusztította a disznó haszonállat. Ha te lennél a haszonállat a disznó is megenne, valamint a hús fontos az ember számára, rengetek tápanyag és energia és fontos dolog van benne. Azért mi vagyunk az evolúció csúcsány, mert mindenevő mivoltunkból állatot is eszünk.
Sorban reagálnék:
1-nem állatvédő vagyok, egeret is írtom.
Kedvtelésből nem ölök,saját érdekből igen, ne egyék a terményt az egerek
2- ember mindenevőssége szükséglet a túléléshez ,nem mindennap alkalmazandó készség.
3- nem kell válaszolni,sem elolvasni ha téged idegesít.
Tudod a mondást, aki mindent meghall hamar meg hal
4- igazad van
5- 3 barija.
6 ?
7- ha jól értem egy állat megmentésétől is elnyerem az állatvédő címet, hiába vágok le 10 kacsát. Ha 1 nek megkegyelmezek már is állatvédő lettem.
9-es ennél azért árnyaltabb a helyzet.
Pl. Elektromos áramot használ az állatvédő. Az erőmű sok káros anyagot bocsájt ki ezáltal sok állat pusztul. Közlekedik, sok káros anyagot bocsájt ki a közlekedő eszköz , sőt annak előállítása is sok szennyezéssel jár.
Szerintem tisztán állatvédő nem létezik.
Csupán van amikor véd van amikor nem véd.
Egy percig védő nap nagyrészében környezet romboló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!