Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mennyire vagy állat védő?

Mennyire vagy állat védő?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 21:32
A kérdező szavazást indított:
Meghalnék egy kutyáért
Fizetek állatok ellátására és megmentésére
Kóbor állatokat befogadok és ellátok
Ha egy állat beszorult valahova,akkor kisegítem
Szeretem simogatni és ölelgetni őket
Veszek az állatoknak eledelt
Ha asztmondják hogy tartsak macskát,hát tartok
Levegőnek nézem őket
Egy ki pénzért megölök pár állatot
Szívesen megkínozták egy macskát
47 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Mi az az állat védő? Egy hátvéd aki állat? Miért nem a sportrovatban kérdezed?
2021. júl. 22. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
A szavazásban felsoroltak 99 %-ának köze nincs az állatvédelemhez.
2021. júl. 22. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 5 kreténnek kellene kézbe venni a nyelvtankönyvet. Akik 1#est nem értették.

Állatvédő. Egy szó. Állat védő, ahol az “állat” melléknév.

2021. júl. 22. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Hany eves vagy, 10,hogy ilyen hulyesegeket kerdezel?

Nem vagyok allatvedo, mert erre sem penzem, sem idom, de szedtem mar ossze par kobor kutyat, akiket elvittem chip olvasasra, volt aminek mehtalaltam a gazdajat, volt amelyiknek meg uj gazdi lett, de egy beagle-t elvittem a menhelyre, mert se uj, se regi gazdi, a sajat kutyaimmal meg balhezott. Ha bajban van egy allat, nyilvan segitek a sajathataraimon belul. Legyen az megazott serult madar, vagy kutya. Macskat nem szedem ossze, sosem lehet tudni, hogy kobor, vagy csak kijaros.

2021. júl. 23. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
22%

Rühellem a kutyákat.

Macskákat, madarakat, néha hüllőket mentek.

2021. júl. 25. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért van a skála egyik végén kutya, a másik végén pedig macska? Az, hogy ki mennyire szereti, védi általában az állatokat, nem kéne, hogy így függjön ettől a kettőtől. Én macskákat tartok, de a kutyákat sem bántom soha, mélyen megérint és felháborít ha bántják bármelyiket, csak úgy, mint sok más állatot is.
2021. aug. 2. 22:58
 7/8 lcb válasza:

Nem értem miért pontozták ennyien le az 5-öst. A pontozások alapján kevésbé volt hasznos, mint az első, aki nem is adott igazi választ a kérdésre. Az 5-ös olyan választ adott, amilyet lehet adni erre a kérdésre, legalább is a szavazás lehetőségei közt ott van a "levegőnek nézem őket", ami a legközelebb áll a "rühellem őket" kijelentéshez, tekintve, hogy lejjebb már csak a fizetett és kedvtelésből való állatölés szerepel.

Valójában sejtem az okot, mégpedig, hogy néhányan félreértik a kommentet, vagy talán én értem félre, de szerintem ezen néhány ember, már olyan kötelékeket ápol a kutya- mint faj iránt, hogy már azt is sértőnek tartja, ha valaki nem kedveli őket.

Én is utálom a kutyákat, macskákat és a hobbiállatokat, de ez nem jelenti azt, hogy a kárukat akarnám. A véleményem az, hogy hobbi szinten állatot tartani felesleges, akárcsak a legtöbb hobbi, vagy akár az én hobbim, viszont elfogadom, hogy valakinek ez jelenti a szórakozást.

Lényeg, hogy ennek a kérdésnek szerintem nem volt rossz válasza az 5-ös, ráadásul segít árnyalni a képet, hogy a végén ne azt lássuk, hogy a világ csak állatvédőkből és állatkínzókból áll.

2021. szept. 13. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:

A jövő évi Feröer szigeteki mészárlásra kimennék egy géppuskával, kitámasztanám föntre és szitává lőném vele az összes fronton gyilkoló elmebeteget.

Akik meg csak nézelődők, azok elmenekülhetnének. Úgyse jönnének a következő évben. Pár jóérzésű lelkiismeretes emberrel együtt jó buli lenne jobbá tenni a világunkat, tudva hogy nemes cél vezérel. Az állatokat is védenénk és magunkat is, hogy ne járkáljanak már köztünk mindenféle sárgaházba való egyének.

Ja és az összes többi ilyen ügyet, állatkínzót is ezzel a mentalitással (igazságosan!) kéne kezelni. Mert a törvények betartatása nulla, semmi szankció.

2021. okt. 17. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!