Van olyan állatvédő egyesület, amelyik nem álszenteskedik és nem csak a pénzre hajt?
Garantáltan tiszta Bpen a Noé, az Illatos is okés már, a Macskamentők alapítvány (cicák) Pest megyében akiket ismerek, és tudom, h korrektek, az a Befogad-Lak (kutyák, Erdőkertes), ide sorolnám Marosi Tóth Edinát, de szerintem még civil (Erdőkertes, kutya-cica kölyök mentés) a Léleklánc (cicák, Őrbottyán), az Equius (lovak, haszonállatok, Őrbottyán), a Zseton (kutyák, Érd), Martinovics Anita (kutyák, Nagykőrös), Papamaci árvái (Gyöngyöshalász, idős kutyák) velük egy cég Schwabish Dius (kölyökmentés) kicsit távolabb pl Sarkadon a MaccsKaland (cicák)
Akad még jópár, akik korrektek, bocsánat, ha valakit kihagytam, velük van személyes tapasztalatom.
Ja, az ország legaktívabb állatmentőjét kerüld el jó messzire...
Hú haver szerintem ne égesd magad tovább :D
Pá CJ!
Talán civil szerveződések.
Kb mindegyik egy pémzmosoda, meg cirkusz, az kell a népnek, megy szépen a hergelés.
(Ehhez úgy látom, te is értesz, miért akarod a hobbi állattartást megtiltani?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!