Van olyan állatvédő egyesület, amelyik nem álszenteskedik és nem csak a pénzre hajt?
Igazad van, utolsó...
"l lobbizás a hobbicélú állattartás betiltására, panelkutyatartá tiltása, stb"
Elmagyaráod krédező, hogy mégis mit értesz ez alatt?
Én olyan állatvédő egyesületnek adnám, ami tudományosabb célú is, nem csak a "kéne a pénz a cuki cicának" vagy "tartsuk 40 m2-es lakásban a tibeti masztiffot is, mert különben nem családtag ám, és kintre nem adjuk, mert állatkínzás"-szint.
Mint pl. a Magyar Madártani Egyesület, Holocén Természetvédelmi Egyesület, Mályi Természetvédelmi Egyesület, Ipoly Unió, vagy valamelyik nemzeti park.
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. A cicám bajba kerūlt, és én nem tudtam rajta segíteni. Állatvédő szervezetek összefogással kerítettek egy állatvédőt, akinek volt olyan felszerelése, hogy az öt napja szorult helyzetben lévő cicámat lementették a magasból. Ingyen, bérmentve, időt és pénzt áldozva. Az "Állatsereglet" és a veszprémi állatmentők is segítettek a probléma megoldásában.
Persze, hogy műkõdni tudjanak, nekik is szūkségūk van anyagi támogatásra, de ez természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!