Észrevettétek a puha praclisoknál a változást? melyik állatvédelmi szervezetnek adjátok az adótok 1%-át?
Tavaly többek között tőlük is kértem segítséget, és bactak rá... Eddig minden évben menhelynek, állatvédőknek adtam. Akiket szintén kerestem Segítség miatt... Hát nagyot csalódtam.
Idén nekik adom: [link]
#6os, mesélhetnék, hogy az általad preferàlt KEDVES SZEGÉNY EMBEREKNEK hogy gyűjtenek.
Mikor pl. mondtam, hogy kp-val nem, de az adóm 1%-àval segítek, azt mondta a hölgy, hogy van a közelben ATM vegyek le pénzt. Komolyan?
Szívesen adok a hajléktalanoknak, minden évben küldünk csomagot gyerekeknek stb, de a lóf@sznak is van vége, amikor pofatlanok. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb kéregető meg az ételt el sem fogadja, mondván a pénz kell...
Illetve sokan tehetnek arról, hogy milyen helyzetben vannak. Felnőtt emberek. Míg az állat nem tud dolgozni, egy egészséges felnőtt igen.
Ha már állatvédelmi szervezet, akkor inkább a Madártani Egyesületnek vagy valami olyan helynek, ahol tudományos tevékenységet is folytatnak és szakmai alapon végzik az állatvédelmet. Eredményeket is tudnak felmutatni.
Menhelynek nem, max. gyepmesteri telepnek. A menhelynek hirdetett "állatvédő szervezetek" szakmaiatlanok, nem is az állatok örökbe adása a cél, nagyrészük pénznyelő. Kutyát nem adnak ki, csak irreális feltételek mellett, aztán megy a sírás, hogy Buksi több éve itt van és senkinek sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!