Ha valaki tudatosan nem visz egy beteg, lakásban élő macskát állatorvoshoz, mert "nincs kedve", holott lett neki szólva, hogy mit kéne tenni, az már állatkínzás?
Figyelt kérdés
A saját macskáját SOHA nem vitte még orvoshoz az illető, a cica 10+ éves. Soha nem volt még féregtelenítve, soha nem kapott semmilyen oltást, soha nem volt még megvizsgálva sem. Most beteg a cica, nagyon le van soványodva, a háta feléről hiányzik a szőr. Ez már kimeríti az állatkínzás kategóriát?2021. szept. 10. 17:57
1/8 anonim válasza:
igen, kimeriti. Fogd meg és vidd el
2/8 anonim válasza:
Biztos nincs kedve? Mert nem mindegy hogy nincs kedve, vagy nincs pénze.
3/8 A kérdező kommentje:
Annyi biztos, hogy nem pénzkérdés, és nem is időhiány miatt.
Pontosan nem tudni az indokot, nem hajlandó elárulni.
2021. szept. 10. 18:37
4/8 anonim válasza:
És ki vagy te a történetben? Ha velemi állatvédelmi alapítványhoz tartozol, akkor nincs lehetőséget intézkedni az okosodáson kívül? Mert a lett szólva ku.rva kevés ahhoz hogy ne pusztuljon el a macska.
5/8 A kérdező kommentje:
Egyik ismerőse vagyok, ennyi. Én nem intézkedhetek helyette!
Nem tartozom semmilyen alapítványhoz.
Próbáltam meggyőzni többször is, hogy vigye az állatot orvoshoz, mert ez a normális hozzáállás, de nem érdekli mit mondok.
2021. szept. 10. 18:49
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos meghalt, mert a gazdája nem hallgatott rám, nem érdekelte az egész, nem volt kedve elvinni az orvoshoz. Sajnos nem tudtam mit tenni ellene! :(
2021. okt. 25. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!