Állatkínzásos ügynél elítélhetnek valakit néhány tanú alapján csak?
Jól írják, ha nincs bizonyíték semmi nem fog történni, meg fogja szüntetni a rendőrség az eljárást.Egyébként van olyan a Btk.-ban , hogy hamis vád ... :)
Értem. Remélem így fog történni. Nagyon megijedtem a rendôrségi kihallgatáson. Azt sem tudtam miért hívtak be. Egy bunkó , seggfej nyomozó volt ott. Mondta , hogy nincs értelme tagadni mert hárman vannak egy ellen. A bíró neki fog hinni szerinte.
#11 szerintem csak ezért mondta, hogy beugrasszon, és ha tényleg te tetted volna, akkor bevalljad.
Ne félj, ha nincs bizonyíték nem lesz belőle bajod. Viszint azt a 3-mat feljelenteném hamis vádért/tanúzásért.
Ja csak a kérdést olvastam. Ha utal es kitalalt rolad hazugsagokat akkor ok kerulnek bajba hamis tanuzasert.
Egyebkent ha nincs bizonyitek addig csak a nyomozas van.
Ha nincs kutya akkor eloszor a kutyat keresik meg. A tanu onmagaban keves bizonyitekok is kellenek.
Olyan nincs hogy nincs bizonyitek. A kutyarol is siman tudnak DNS- mintat venni.
Mondtam már , hogy nincs holttest mert nem öltem meg semmit. Ennél az oknál fogva lehetetlen , hogy nem létezô kutyán bármit találjanak. Csak az a 3 ember állítása miatt van ez az egész , hogy ôk látták amint én megölök egy kutyát. Ennyi a bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!