Miért lőtték ki a támadó kutyát?
Csak erős idegzetűek nézzék meg!!
Az elején sikeresen visszatartják a németjuhászt, ami utána megnyugszik és tovább sétál a parkban. A közvetlen közelben elkerített helyen játszanak a gyerekek. A kutya rájuk sem néz, nem feléjük megy, meg amúgy sem tudna berontani közéjük. Ezek után a rendőrök fogják és kilövik. De miért?
A cikkben az olvasható, hogy fennállt a támadás veszélye. Hol? Milyen veszély áll fent? A videóban én semmi ilyet nem látok.
Meg amúgy az elején az a támadás az állat részéről... Ilyet napi szinten lehet látni egy őrző-védő tanfolyamon. Én értem, hogy megijedt a polgár, de a kutya hozzá sem ért, mert sikerült lefogniuk.
Egy parkban játszódott le a jelenet, nyilván egy ilyen helyen nincs pórázon és vagy szájkosárban a kutya, de tudod még egy igen jól nevelt állat is, védekezni fog,ha bántja valaki vagy megijed.
Nem gond,de tudd,hogy érzelmileg is fel kell nőni az állattartáshoz. :)
lol
véletlenül sem játszótér.
még a videó elején lehet, hogy felnőtt gyurmázógépek vannak, de a végén a jobb alsó sarokban egyértelmű. hogy gyerekjátékok (pl csúszda) vannak.
gondolom a büdös gyerekeknek semmi keresnivalója sincs egy játszótéren.
Tök mindegy hol volt, rengeteg parkba be sem lehet vinni kutyát, nemhogy póráz nélkül elengedni.
Egyébként meg egy troll vagy, remélem ha látsz egy megvadult kutyát, majd beledugod a fejedet a szájába, nehogy lelőjjék.
Ne becsüljétek alá milyen kárt tud okozni egy nagytestű kutya. Ha megkapja egy gyerek arcát, az élete végéig elcsúfíthatja.
Mégis milyen elképzeléseitek vannak gonosz gyerekekről, akik a játszótéren német juhászokat kínoznak? Elég "provokáció" egy megvadult dögnek ha egy gyerek megpróbálja megsimogatni.
Amelyik kutya vad azt takarítsd el a forgalmas helyekről.Ne vidd a dögöd olyan helyre ahol bárkiben kárt tehet és akkor nem fogják lelőni,elaltatni amiért megharapott valami.
Ha már megnevelni nincs sem esze,sem a kutya iskolába elmenni nem hajlandó időben AZ legyen aki viseli a következményt.Vagyis..nem is kell,hogy viselje.Így jár mindenki aki nem figyel oda a kutyájára.Egy sima kis parkos túrán lelőtték.Legyen jó példa,hogy miért kell felelősséggel viselni az állattartás nehézségeit ês miért kell szakemberhez menni,ha hülye vagy a kutya neveléshez.Bár tudom a legbalgább ember kiáltja magát mindig a legokosabbnak a saját "praktikáival",'nem szorul segítsége' ..:D
És tulajdonképpen két kulcsszó is benne van.
1. Nincs előzmény. (Meg sem említem, hogy,aki mindenféle körülmény nélkül el tud fogadni egy gyilkosságot, milyen ember lehet,úgy,hogy a média, főleg nem az orosz,nem tartozik a megbízható hírportálok közé,na még ha állatokról van szó.)
2. Miért a kutyán csattan az ostor a felelőtlen gazda helyett? :/
Tulajdonképpen te azt próbálod érvényesíteni,hogy teljesen mindegy, hogy ki mit csinál,egy kutyával az következmények nélkül jár,de ha az állat cserébe megharap,akkor már minden indok megvan a lövésre? :D Ejnye ez a mentalitás nem ebbe a kategóriába való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!