Miért lőtték ki a támadó kutyát?
Csak erős idegzetűek nézzék meg!!
Az elején sikeresen visszatartják a németjuhászt, ami utána megnyugszik és tovább sétál a parkban. A közvetlen közelben elkerített helyen játszanak a gyerekek. A kutya rájuk sem néz, nem feléjük megy, meg amúgy sem tudna berontani közéjük. Ezek után a rendőrök fogják és kilövik. De miért?
A cikkben az olvasható, hogy fennállt a támadás veszélye. Hol? Milyen veszély áll fent? A videóban én semmi ilyet nem látok.
Meg amúgy az elején az a támadás az állat részéről... Ilyet napi szinten lehet látni egy őrző-védő tanfolyamon. Én értem, hogy megijedt a polgár, de a kutya hozzá sem ért, mert sikerült lefogniuk.
Ajánlom, hogy írd be Google-be, hogy "dog attack children". Kíváncsi vagyok az után is így védenél-e egy olyan kutyát, ami igazoltan harap és támad.
Vagy ha lusta vagy, tessék:
Remélem a gyereked majd pár évesen arconharapja egy kutya. Akkor talán elszáll a rózsaszín felhő...
"A kérdésben nem ilyen szintű támadásról van szó. Gondolom el sem olvastad csak böfögöd a hülyeségeidet, mert jó érzés lehülyézni a másikat, igaz?"
Te nagyon egyszerű, KETTŐ embert megharapott a kutya, mi az hogy nem ilyen szintű támadásról van szó? Mennyi embert kell megharapni ahhoz, hogy jogos legyen a fegyverhasználat? Tizet? Százat? Ezret?
Az állatvédelem távolról sem azt jelenti, hogy emberi életek elé helyezel egy megvadult kutyát.
Ez egy helytelen cselekedet volt. Először is inditványozni kéne,hogy minden fegyvert hordható személynek altató lövedékeket is kötelezően magánál kell tartania és ilyen helyzetekben, azokat alkalmaznia.
A kutya harapással tud védekezni,ha feldúlva érzi magát vagy védekeznie kell, a menekülésen kívül ez az egyetlen megoldása. Mert igen az állatoknak is vannak érzéseik,rossz berögződéseik, amiken segíteni kell. Ráadásul ki tudja,hány gyereknek okoztak traumát,ezzel a borzasztó és meggondolatlan gyilkossággal. Engem is harapott már meg kutya kicsiként, de ha megölték volna tuti neki rontok még a rendőrnek is. :D
"Ez egy helytelen cselekedet volt. Először is inditványozni kéne,hogy minden fegyvert hordható személynek altató lövedékeket is kötelezően magánál kell tartania és ilyen helyzetekben, azokat alkalmaznia."
Remélem ez csak vicc :D
Valami pincsikutya harapott lábon? XD
Még oviban szerzett az egyik csoporttársam egy kutyaharapást. A félkör alakú heg a szája szélétől az órráig még most huszonévesen is látszik.
17. Miért lenne vicc? Te erkölcsösnek tartod egy védekező állat megölését?
18. De,tudom mi a különbség és ami altat az nem öl.
19. Miért számít a kutya fajtája? Ha talán pincsi lett volna ott a németjuhász helyett nem ölték volna meg?
Komolyan mi van itt az emberekkel, olyan alapvető érzelembeli dolgok hiányát látom, hogy az hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!