Támadó mérges macskát hogy lehet sérülés nélkül megfogni? Van olyan, amelyiket egyedül nem lehet kesztyűben?
Állatorvosnál iszonyat, hogy viselkedik a macskám. Ráaszólás nem volt elég, aztán szerencsére le tudtam fogni, de nem értettem miért nem hagyja abba.
Erről hogy nevelhetném le? Fejbe vertem az se ért semmit, aztán lefogtam a fenébe, de nagyon dühös voltam rá.
másik hím macska látványától lebénul
valamint a nyak hátsó részén a bőrt csipesszel összefogva beindul egy ösztön, ami bénítja a macskát, ugyanis az anyacica ott fogja meg a kicsinyét, és menet közben nem szabad ficánkolnia. párzás közben a hím macska is ott harapja össze a nősténynek a bőrét, ezáltal lebénítva azt.
Fejbe verted, és csodálkozol hogy nem nyugodott le.
Téged is fejbe kellett volna hogy verjenek amikor a világra sz4rtak. Fogyatékos barom.
Az a doki is érdekes lehet, ha ezt elnézte. Amúgy neki kellett volna lefogni, és az asszisztensnek, főleg ha látták nem értesz hozzá.
A grabancánál kell határozott mozdulattal megfogni. A hátsó lábait is lefogni ha nagyon vadul.
Az én macskám is vadállat volt állatorvosnál, vicsorgott is. Olyan mint egy jaguár. Pár alkalom után már nyugodtabban viselte az orvosi látogatásokat.
Tudta hogy nem bántják ott. A tied is meg fogja majd szokni...
De verni nem kellene.
Téged kéne fejbe verni...
Nem macskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!