Támadó mérges macskát hogy lehet sérülés nélkül megfogni? Van olyan, amelyiket egyedül nem lehet kesztyűben?
Állatorvosnál iszonyat, hogy viselkedik a macskám. Ráaszólás nem volt elég, aztán szerencsére le tudtam fogni, de nem értettem miért nem hagyja abba.
Erről hogy nevelhetném le? Fejbe vertem az se ért semmit, aztán lefogtam a fenébe, de nagyon dühös voltam rá.
Na most ha agresszióra agresszió a válasz, akkor naná hogy össze fog karmolni, harapni ahol ér.
Állatorvos se szólt rád, hogy nem kéne csapkodni?
Stresszhelyzetben van a macska, fél mindentől, védi magát, mert csupa rossz emléke van az állatorvosról, erre meg a szagok emlékeztetik.
Sajnos néhány állat nem jól tűri az orvosi rendelőben a rengeteg idegen állat szagát, idegen helyet, tárgyakat, gyógyszer szagokat és megvadul félelmében. Ezen te nem tudsz változtatni, sokkos állapotban van, retteg, azt hiszi többszáz állat veszi körül, nem direkt csinálja így ne üsd, ne kiabálj!
Én azon lepődök meg, hogy erre nem voltak ott felkészülve, ahol ez mindennapos látvány!
Vastag kesztyűt, törölközőt vagy még kímélőbben azt nyakbőrre helyezhető rátétet használják normális helyen! Ez egy laza, szélesebb csipesz szerűség amit a tarkójára a bőrre tesznek, olyan nekik mintha a mami vinné szájban őket, ösztönösen teljesen elernyednek, nem kell őket szedálni se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!