Mit Tenn"él ha valaki belerugna kutyádba?
Ok nélkül, vagy okkal?
Nyílván, ha ok nélkül tenné, akkor rendőrséghez fordulnék, ha okkal, pl. megharapta, és ezt én is láttam, akkor először a kutyát büntetném.
Viszont, ha meg is harapta az illetőt, de valami baja lett a kutyának, akkor nyílván nem az idegen oldalán fogok állni, ha az illetőnek is lett baja és a kutyámnak is, akkor mindkettőjükkel foglalkoznék.
Múltkor szitu,ház előtt megyek el nyitva nagykapu,nő áll ki autóval kutya ki az utcára.
Németh juhász,a kutya nekem egyből ugat acsarkodik,mondom debil nőnek zárd már be. Nem tudta kezelni a kutyát,nem hallgat rá kutya már a frászt hozza rám forog körülöttem,ugat kap felém,állok egy helyben kővé meredve.
Akkor kijött,csata zajra férje na az simán berugdossa az udvarra,asszonyt leordítja .
Elnézést kért,ha nem jön ki az ember mi történt volna biztos nem hagyom hogy az utcán szét szedjen a kutya .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!