Miért gondolja még most is a világ, hogy jó alkalom ez Magyaroszágba megint belerúgni?
Megint nem tetszik nekik valami, bár fogalmam sincs, hogy mi és miért, hiszen Magyarország ugyanazt csinálja mint minden más ország, harcol a koronavírussal.
A gusztustalan balliberális nyugati média meg megint belerúg Magyarországa?
" bár fogalmam sincs, hogy mi és miért,"
Kontra:
"Magyarország ugyanazt csinálja mint minden más ország,"
Sötét vagy mint az éjszaka.
1
Neked meg jó a szöveged. Ovódában nyomtuk mi is ezt a hasonlatot
4
Idegilenesen, krízishelyzetben csak.
Hogy gyorsabb intézkedéseket lehessen hozni.
Egyébként szerintem a demokrácia nem arról szól, hogy minden 4 évben más embert választunk. A nép újraválaszthatja ugyanazt a személyt ha akarja akárhányszor, vagyis lehetővé kellene ezt tenni. Elvégre a nép dönt nem?
4 év alatt semmit nem lehet megvalósítani, ezért ígérgetnek meg hazudoznak a politikusok mindenhol és semmit nem valósítanak meg.
Kell egy kis kontinuitás, hogy megvalósulhasson egy elképzelés. Szerintem 4 év nagyon kevés ehhez.
8
Azért nincs fogalmam, mert bár olvastam nem értem, hogy mit lehet még most is kötekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!