Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » SOS! Mit csináljak ezzel a...

SOS! Mit csináljak ezzel a Karvallyal?

Figyelt kérdés
Kutya séltáltatás közben találtunk rá egy szárnyával sérült karvalyra.Itt nem részletezném hogy kaptuk el nem lényeges.Ami az hogy a szárnyát feszítva tartja, véres.Felhívtuk a közeli állat orvost annyit mondott hogy holnap délután kimegy.Mondtam hogy az nem késő mire ő: van ennél fontosabb dolgom is.Oké.szóval állatorvos ennyi. Mit csináljak addig?Mivel etessem?Szeretnék minél több tippet kapni gondozás/etetés téren.

2021. márc. 9. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm szépen, hogy ilyen talpraesetten segítettél rajta!

Sok ilyen felfogású emberre van még szükség, de biztatóak a kilátások.

2021. márc. 10. 08:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük a híreket, nagyon örülök, hogy sikerült segítened rajta!
2021. márc. 10. 08:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

♪♫✿♪✿♪♫ ╭(◠‿◠ ) ♪♫✿♪✿♪♫

2021. márc. 10. 09:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
De jó! Örülök!
2021. márc. 10. 10:57
 15/18 A kérdező kommentje:

Ha már a leírásban szerepelt az állatorvos elmondom mi történt utána. Este felhívtam hogy már nem kell a segítség. Mire ő elkezdett mergelődni hogy akkor minek hívtam fel előbbre. nem akartam mondani csak azért mert az gondoltam legalább az nap ki jön.

Most vissza gondolva ki hagyna ott egy félig véresen vergődő röpkételen madarat? Sajnos lennének olyanok. Nem is szeretek belegondolni mi lett volna ha ott haggyuk.De nem. Kis korom óta felzaklatott ha egy állatot láttam bajban és minden áron segíteni akartam neki. Szerencsére már egyre több az állatvédelemre fordított idő! Remélem hamarosan újra a szabadban repkedhet!Még egyszer köszönöm a tippeket, segítséget!

2021. márc. 10. 11:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülök a sikeres mentésnek! Meg fogod még làtogatni őt, esetleg követed majd a felépülését? Ha igen nagyon hàlàs lennék ha olvashatnék a felépüléséről!
2021. márc. 10. 15:15
 17/18 A kérdező kommentje:
16:Igen! A teljes gyógyuásig bár meglátogatni nem biztos hogy fogom megbeszéltük hogy telefonon tájékoztatnak
2021. márc. 10. 16:04
 18/18 anonim ***** válasza:

A mezei állatorvosok akik házikeevencekkel foglalkoznak, általában nem értenek a madarakhoz. És még bunkó is. Jó hogy nem hozzá került.

Nem tudom mi történt azóta de remélem jól sült el.

Köszönöm a nevében is!

2021. ápr. 3. 05:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!