Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Akit mondjuk érzelmi szálak...

Akit mondjuk érzelmi szálak fűznek a malacokhoz, az hogyan bírkózik meg az evésükkel?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy pont bejött a konyhába egy cuki kicsi malacka, te meg éppen bacont eszel.

Ezek után hogy fogsz így a szemébe nézni? :/

Normálisan tud így "fejlődni" a szervezeted ha mondjuk nem eszed meg a húsát?

2020. dec. 21. 09:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
12%

Én 16 éves koromban megtettem ezt a felfedezést és azóta nem eszem csak szárnyast és halat, de azokat is kezdem már elhagyni.

Utánaolvastam a témának, max csak a gyerekkorban van szüksége a szervezetünknek a húsra.

Én így érzem jól magam, nem vagyunk egyformák :)

2020. dec. 22. 05:04
 22/26 anonim ***** válasza:
80%

Hogyan tudod elviselni vadidegenek hülyeségeit? Úgy, hogy nem hozzájuk fűznek az érzelmi szálak.

Remélem érted mire célzok.

2020. dec. 22. 20:22
 23/26 anonim ***** válasza:
64%

Én nagyjából úgy vagyok vele, hogy ha nem ismertem, akkor abszolút nem zavar, nincsenek érzelmeim iránta. A haszonállatokat megesszük, kb. az emberiséggel egyidős dolog, hogy a ház körül tart állatokat, és alapvetően azért, hogy megegye és így nincs kiszolgáltatva arra, hogy épp talál-e az erdőben vagy sem.

Városi vagyok, nálunk nem voltak haszonállatok, így sajátot nem tudnék leölni, meg szerintem enni sem. De ha lettek volna, akkor valószínűleg nem lenne számomra sem probléma, mert úgy szocializálódok, hogy persze sajnálom, de erre szántuk. Dédapám vágott is disznót, sajátot is, másét is. De mesélték, hogy volt egy disznója, ami hallgatott a nevére és a vágás napján dédapám csak hívta a nevén és a malac kijött az ólból. Na, ott abban a pillanatban átadta másnak a kést... Emberek vagyunk, régen is volt, hogy kötődtek 1-2 jószághoz. Nem élvezet a vágás, de szükséges, hogy együnk.

2020. dec. 28. 16:03
 24/26 anonim ***** válasza:
15%

Valószínű 0 érzelmi intelligenciával ez a probléma legyőzhető.

Nem véletlenül terjedt el a pl "bunkó prszt" szidalmazási forma...

2020. dec. 29. 07:59
 25/26 anonim ***** válasza:
61%
Idió...... vegánok!!! Zöldséget és gyümölcsöt se egyetek!!! Egy neve nincs intézet kimutatta, hogy ezzel sérülnek a növény érzelmei és ez nem lenne túl jó az anya természetnek!!! Táplálkozatok a napból. Csak nehogy emiatt a falánkságotok miatt néhány milliárd év múlva aludjon is ki!!!
2020. dec. 30. 07:38
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
#25 remélem téged levág majd a családod . Az intelligenciád vetekszik a repáéval úgyis
2020. dec. 30. 10:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!