Mit gondoltok Csir Kevin fb oldaláról és az ott kommentelőkről ?
Azzal az erkölcsi kényszerrel megölném az állatomat egyben (amit nyilván nem fogok), mivel olyan állatról beszélünk, ami nem eszik elhullottat egyszerűen. Ha nem mozog előtte, akkor egyszerűen nem látja, tehát éhhalálra ítélném. Így alkotta meg őket a természet, amit nemigen érdekel az ember által kreált ideák (sajnos vagy nem sajnos).
Az én egyik kutyám kedvenc kajája a banán volt, nekem ne mondja senki, hogy azért, mert ragadozó egy állat, csak húst és csak élő állatot kell ennie, mert az ősei úgy éltek a természetben. ---> Erre is írtam feljebb, hogy bizonyos minimális szinten a kutya és a macska is visz be növényi táplálékot, a macska pl. gyógyítja magát fűevéssel, ez egy létező jelenség.
Nem azért adom élve, mert szerintem jobb neki, hanem ilyen a biológiája. Ha elhullott van a terráriumában, ahhoz hozzá sem nyúl. Mindenki tartson olyan állatot, amilyet úgy szeret, ahogy van! Elfogadom, hogy sokaknak ezt nem bírja a gyomra, az ne tartson. Szabadon engedni a másik legnagyobb kiszúrás lenne velük, mert nagyon nem őshonosak itt, az első hideg éjszaka elvinné őket, nagyobb ragadozókról nem is beszélve.
Gratulálok magadhoz, kb. ennyire vagy komolyan vehető, és ezt most szerintem sikerült másoknak is bebizonyítanod! Az, hogy a légy szíves neked hol kényszerítés, és aki tud moderáltan viselkedni, az neked hol árulás, gondolom hiába is kérdezem, értelmes választ nem kapok rá... Ez a kommentfolyam kifejezetten érdekesre, értelmesre sikeredett, mind a kérdező, mind a legtöbb válaszoló részéről, senki nem sértegetett senkit, aki akart még tanulhatott is a másiktól, te vagy az egyetlen, aki semmi mást nem csinál, csak egy ideológia mögé bebújva fröcsög vadidegen emberekre. Erre írtam, hogy légy szíves, fejezd be ezt a viselkedést!
Jah és köszönöm, de nem kértem privátban mocskolódó üzeneteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!