Kutya mentés? Tisztelt kommentelők, gazdik.

Gratulálok Tamás!
Sikeresen regisztráltál a www.melegrandi.hu oldalra.
Én félnék mostmár megnyitni azt az e-mail címet.
Egyébként ezzel kapcsolatban vannak állatvédő egyesületek akiket meg lehet keresni, de mivel azt sem tudjuk melyik országról van szó így nehéz segíteni.Googleban,facebookon,telefonon biztos kapsz segítséget valamelyik közeli csoporttól.

Idióta egyes, ne magadból indulj ki! Azért mert megadott egy e-mail címet, még nem regisztrált homárokhoz!
Kérdező! Facebook-on nagyon sok állatvédő/állatmentő csoport van, ott nézz körül, s írj nekik, kérj segítséget!

A helyi állatvédőket is meg lehet kérdezni. Szerintem amúgy játékból "harap", az enyém is néha bedurvul, de én akkor ott hagyom. Mondjuk nekem 2 pitem van, ezek egymással úgy játszanak, mintha véres viadalon lennének :D de nincs egy seb sem rajtuk. Viszont nekem már volt sebes a kezem, illetve piroskás tőlük :D
amelyik német juhász, illetve bármilyen fajta agresszív, annak nyoma lesz :) ezt mondd a gazdinak is. Első kutyám, legsz.rabbul választottam,dobermannt, átharapta a kezem .... igen, elcsesztem, tudom!!!de én nem altattam, hanem felkerestem egy kiképzőt. Volt min javítani... :/ :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!