A macskám bele esett valami dzsuvába, mit tegyek vele?
Kutyasamponnal fürdesd meg, le fog jönni. "Tudom", mi lehet az a trutyi, amibe belefetrenghetett, nekünk a kutyánk csinálja folyton, valami hányáskinézetű akármi, szörnyű fura, büdös és ismeretlen szaga is van. Miután sokadjára csinálta már rákerestem az okára és akkor olvastam róla, hogy a saját szaguk elfedése miatt fekszenek bele más állatok dolgaiba, hogy vadászni könnyebben tudjanak, itt is az lehetett a helyzet. Mi ilyenkor samponnal jól megsikáljuk és a trutyi érzése és szaga is kikerül a bundájából.
Mivel itt cicáról van szó gondolom azért is meg van rémülve, mert fürdetve volt, meg azért is, mert azért elég tiszta állatok, gondolom zavarja ez a cucc saját magán.
1: benti tartás
2: fürdetés macska vagy baba samponnal
3: ha nem jött le kisállat kozmetika
Ha lenyalja magáról és valamilyen vegyszeres a cucc vagy fertőző a disznóktól sokba lesz az állatorvosi számla!
Köszönöm a kérdéseket. Nos a fürdetés az ilyen egyszeri alkalom volt. Nem szoktam macskát fürdeni így is szét karmolt, meg nagyon nehezen tolerálja, de SOS helyzet volt. Na most a nyírást valahogy megoldom az jó ötletnek tűnik. Amúgy ilyen még nem volt soha, hogy ilyen állapotban jött volna haza. Az utolsó 3-nak:
1.)Hát a troll inkább te vagy mint én. A dzsuva és gányt tartottam a lehető legmegfelelőbb szónak, de használhattam volna a redvát is, hogy kifejezzem a kosz túlzó "fokát".
2.) idióta fasz
3.)az étolaj csak rontana a helyzeten, úgyhogy ezt kihagyom köszi.
Kátrányba esett állatról láttam videót, ott olajjal szedték le, a nagyját, majd lenyírták. Ha a macskádba is hasonló ragadt bele, akkor nem igazán fogod tudni máshogy leszedni. El kell dönteni, hogy büdös, ragacsos legyen vagy kopasz, de egészséges. A szőr visszanő...
Lehet engem is lepontozni, mert megoldást javasoltam.
Már majdnem két hetes a történet, de azért megkérdezem:
HA MÉG AKTUÁLIS! Javult a helyzet azóta?
Nem lett komoly - maradandó - károsodása a házi kedvencednek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!